Tehno News RO

Masina de spalat rufe LG F2J5WN7S: moderna, economica si eficienta


Masina de spalat rufe, este un must have, fie ca esti familist, fie ca nu, indiferent daca ai o locuinta mica sau una mai mare. Masina de spalat nu poate lipsi din nicio casa, pentru ca eficienta ei face pe oricine sa o doreasca. Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S nu va trece neobservata daca esti in cautarea masinii de spalat ideale. Culoarea inoxului si dimensiunile de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 45 cm adancime, o fac suficient de ergonomica pentru a fi montata chiar si intr-un spatiu mic.

Masina de spalat rufe LG F2J5WN7S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


lg f2j5wn7s.jpg

Smart masina de spalat, prietena ta de nadejde
Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S este una din acele device-uri ce te va face sa o adori. Functia NFC o face usor de controlat cu ajutorul smartphone-ului. Astfel, vei descarca diverse programe de spalare a rufelor, si doar cu o simpla apropiere a telefonului de masina o vei seta sa spele cu apa rece, sa spele utilizand programul potrivit rufelor de lana sau sa spele hainele bebelusului.

Masina de spalat rufe LG F2J5WN7S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Functia Smart Diagnosis te ajuta sa identifici problemele masinii de spalat, daca aceasta afiseaza vreo eroare, ceea ce este foarte important pentru a evita defectarea masinii.
Incarcarea rufelor in masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S se face frontal, iar capacitatea de rufe la o incarcare este de 6.5 kg rufe uscate. Viteza maxima de centrifugare a masinii de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S este de 1200 rpm. Din punct de vedere al consumului de energie, masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S se incadreaza in clasa A+++ a consumatorilor, aceasta avand un consum de 146 Kw. Consumul mediu anual de apa este de 9500 litri. Nivelul de zgomot in timpul centrifugarii este de 74 db(A) iar in tipul spalarii este 55 db(A).

Diametrul hubloului este de 30 cm iar deschiderea acestuia este de 150 de grade. Volumul tamburului masinii de spalat este de 42 de litri, iar greutatea masinii este 60 kg. Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S dispune de 14 programe de spalare a rufelor, din care un program scurt, de 30 de minute, program de prespalare, program special pentru rufele din bumbac, program sport, program anti sifonare. Functia 6 Motion Direct Drive misca tamburul in directii multiple, in timpul spalarii, oferind o spalare perfecta a rufelor si nedeteriorand tesaturile. Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S are un buton de pauza, care odata apasat permite adaugarea de noi articole, chiar in timpul spalarii, in cazul in care acestea au fost uitate.

Daca esti in cautarea masinii de spalat ideale, LG F2J5WN7S nu trebuie trecuta cu vederea. Culoarea inoxului, capacitatea mare de incarcare, de 6.5 kg, programul de spalare rapid, stoarcerea cu 1200 rpm, functia Smart Diagnosis si nu in ultimul rand functia 6 Motion Direct Drive o fac sa fie o alegere foarte buna pentru orice familie. Si nu trece cu vederea nici faptul ca spala cu apa rece si are program special pentru bumbac, lana, sport si haine de bebelusi, pentru ca si asta conteaza, fiecare tip de tesatura are indicatii diferite de spalare. Pretul insa este ceea ce va atrage cu siguranta toate privirile!

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat rufe LG F2J5WN7S: moderna, economica si eficienta"

lg f2j5wn7s_2.jpg
lg f2j5wn7s_3.jpg
lg f2j5wn7s_4.jpg
lg f2j5wn7s_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro