Tehno News RO

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE: o evolutie surprinzatoare


Ca in cazul majoritatii produselor electronice si a celor electrocasnice, cand vine vorba despre ceea ce ar putea aparea pe piata mai modern si mai surprinzator, lucrurile nu sunt nicicand sigure sau previzibile. Pentru cei care se ocupa insa de domeniul electrocasnicelor si mai exact a masinilor de spalat, o problema cu care s-au confruntat si pe care au incercat sa o rezolve a avut legatura cu acel moment in care este nevoie sa spalati rufe si uitati de unele articole vestimentare. Solutia gasita la aceasta problema s-a materializat in aparitia unor modele de masini de spalat rufe precum este modelul Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE, iar faptul ca permite adaugarea rufelor in timpul programului de spalare nu este singurul beneficiu major.

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


samsung add-wash ww80k44305w le.jpg

Un alt beneficiu poate fi considerat si designul modern pe care il are acest model si care se va resimti cu siguranta si in acel loc in care urmeaza a fi instalata si pozitionata sau in cadrul acelei locuinte. Acest design este sustinut atat de forma pe care o are hubloul acestui model, Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE fiind un model cu incarcare frontala, dar si de modul in care este realizat panoul de control al functionarii. Chiar daca nu s-a renuntat la butonul rotativ specific acestor masini de spalat, pe langa el veti avea si un afisaj de tip LED unde puteti vedea conditiile de spalare oferite de programe, dar si butoane pentru stabilirea celor dorite. Nici dimensiunea nu este una foarte problematica pentru voi, chiar si daca nu aveti o locuinta foarte spatioasa, intrucat este vorba despre una de 85 x 60 x 55 cm.

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Evolutie pe toate directiile|
Faptul ca veti putea adauga rufe dupa pornirea programului este o prima evolutie in ceea ce priveste caracteristicile moderne oferite de o masina de spalat rufe intrucat veti mai avea la dispozitie si o capacitate de spalare generoasa de 8 kg. Acest lucru poate face ca utilizarea unui astfel de model sa se adreseze si acelor activitati, nu strict unei familii, fie ca este una numeroasa sau nu. Pe langa cele 8 kg mai intervin si cele 14 programe pe care le veti putea utiliza, fiind vorba despre unele clasice precum ar fi programul pentru bumbac, programul pentru rufele din lana, dar si program pentru rufele sintetice. Daca este vorba despre programe moderne pe care le ofera Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE, atunci putem specifica programul rapid de 15 minute sau cel Sport.

Daca vreti sa spalati rufe repede, dar si sa fie uscate intr-un timp cat mai scurt, atunci cu siguranta putem discuta despre viteza de centrifugare de 1400 rpm pe care o puteti seta la acest model Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE. Nu veti avea de pierdut nici in ceea ce priveste siguranta locuintei sau a familiei daca este vorba despre utilizarea acestei masini de spalat rufe, fiind prevazuta cu un sistem de siguranta impotriva copiilor. Este vorba insa si despre un model sigur datorita consumului de energie pe care il poate avea, iar cu o capacitate de spalare generoasa un consum de energie specific clasei de eficienta A+++ este cu siguranta un beneficiu major.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE: o evolutie surprinzatoare"

samsung add-wash ww80k44305w le_2.jpg
samsung add-wash ww80k44305w le_3.jpg
samsung add-wash ww80k44305w le_4.jpg
samsung add-wash ww80k44305w le_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro