Tehno News RO

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W: Pentru acele momente dificile


Exista situatii in care spalatul rufelor vi se pare un chin si un cosmar, mai ales ca acestea sunt multe, iar timpul pe care il aveti la dispozitie este unul redus, dar aceste probleme se pot depasi foarte usor. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti, in scopul de a rezolva problemele generate de aceste rufe, este sa va achizitionati o masina de spalat rufe precum modelul Samsung WF80F5E5W4W, iar in urma folosirii rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung eco bubble wf80f5e5w4w.jpg

Prezenta acestui model in locuinta voastra nu va ajuta doar pentru a avea haine curate si igienizate, ci si in ceea ce tine de posibilitatea de a avea un nivel de confort sporit. In aceasta etapa insa trebuie sa tineti cont de anumite aspecte, iar primele sunt cele ale caracteristicilor constructive pe care le are, care se pot adresa oricarei locuinte. Aceste caracteristici sunt cele ale dimensiunilor de 85 x 60 x 55 cm, care nu o fac mai mare decat o masina obisnuita, dar care va ofera avantajul de a putea spala o cantitate mai mare de rufe.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Nu trebuie sa credeti insa ca acest model Samsung WF80F5E5W4W se adreseza doar utilizarilor casnice, deoarece la capacitatea de incarcare de 8 kg va permite folosirea chiar si de catre cei care desfasoara anumite activitati, comerciale sau turistice, in care trebuie spalate foarte multe rufe. Un alt element exterior care vine sa va ajute in activitatea de a avea rufe curate si igienizate este designul interior Diamond Drum, care se va asigura ca toate tesaturile si tot ceea ce se afla la interior va beneficia de o atentia deosebita, nefiind deteriorate in nici un fel.

Pentru toate rufele
Indiferent de situatia in care aceasta masina de spalat rufe cu incarcare frontala Samsung WF80F5E5W4W este utilizata, veti putea spala fara probleme o gama diversificata de haine, iar in acest sens va puteti baza si pe programele variate de care dispune. Intre acest programe, care pot fi selectate de la butonul rotativ, veti avea cel pentru bumbac, cel pentru lana, sintetice sau cel de spalare manuala. De asemenea, pentru familiile cu copii exista un program special Baby, mai aveti un program pentru jeans, un program sport, dar si un program de spalare cu un consum redus de energie. Ceea ce poate constitui un avantaj major este prezenta programului rapid de 15 minute, pentru rufele care nu sunt foarte murdare, care daca este utilizat cu o viteza de centrifugare de 1400 rpm va asigura rapid nu doar haine curate ci si aproape uscate.

Ca fiecare aparat electrocasnic, masina de spalat Samsung WF80F5E5W4W trebuie sa aiba o latura a sigurantei, iar in acest caz este vorba despre sistemele cu care este prevazuta, intre care veti dispune de un sistem de detectie a spumei, de un filtru cu auto-curatare, dar si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Pe latura eficientei si a pozitiei pe care o ocupa in clasele de eficienta veti avea clasa A pentru spalare si centrifugare si clasa A+++ pentru eficienta energetica. Cu o capacitate mare de incarcare si cu un consum redus de energie, nu mai ramane decat sa decideti daca pretul pe care il are se justifica.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4W: Pentru acele momente dificile"

samsung eco bubble wf80f5e5w4w_2.jpg
samsung eco bubble wf80f5e5w4w_3.jpg
samsung eco bubble wf80f5e5w4w_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro