Tehno News RO

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE: alegeti un model modern


Alegerea aparaturii pe care urmeaza sa o utilizati in noua voastra locuinta trebuie facuta astfel incat sa va puteti baza pe acestea pentru un timp foarte lung si care sa va asigure un nivel de eficienta cu totul ridicat. Daca este vorba despre alegerea unei masini de spalat rufe, atunci cu siguranta aveti posibilitatea de a opta pentru un model care sa va aduca multe beneficii si, mai mult, care sa se plieze pe langa ceea ce aveti nevoie. Daca optati pentru modelul Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, atunci cu siguranta o sa primiti multiple beneficii pentru voi si pentru toti cei care il vor folosi.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 aprilie 2018


samsung eco bubble ww60j4060lw le.jpg

Un motiv pentru alegerea acestui model poate fi insa chiar si cel al aspectului si designului pe care Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE il are si care se poate incadra fara nici un fel de problema atat in cazul unei locuinte moderne, cat si in cazul unei locuinte clasice. Fiind vorba totusi de un model cu incarcare frontala, ceea ce poate fi observat este panoul de control al functionarii cu butonul rotativ pentru selectarea programelor, dar si afisajul de tip LED. Mai trebuie analizat putin si hubloul pe care il are acest model, dar acesta mai mult din perspectiva spatiului de care va avea nevoie cand vine vorba despre introducerea hainelor la spalat sau scoaterea lor din masina. Si dimensiunea este insa o caracteristica importanta, mai ales ca poate determina locul pe care aceasta masina de spalat rufe o poate avea in locuinta voastra si este vorba despre o dimensiune de 85 x 60 x 45 cm.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 aprilie 2018


Modern in orice locuinta
Cu siguranta se poate observa ca, in ceea ce priveste gabaritul pe care il are modelul Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, acesta este mult mai avantajos decat alte modele similare, dar asta nu inseamna ca veti putea spala o cantitate mai redusa de rufe. Capacitatea de incarcare pe care o ofera acest model este una de 6 kg, ceea ce este cu siguranta mai mult decat suficient pentru orice locuinta si nu numai, daca vorbim despre unele activitati profesionale sau turistice. Daca nu se face rabat la cantitatea de spalat, nu o sa se faca rabat nici la conditiile de spalare, iar asta pentru ca veti avea posibilitatea de a selecta unul dintre cele 13 programe de spalare disponibile.

Gama de programe oferite cuprinde de la cele destinate rufelor din bumbac, a rufelor din lana sau a celor sintetice pana la rufele colorate, la rufele sintetice, dar si un program destinat pentru spalarea cu un consum redus de energie. Exista si situatii in care vreti sa spalati in conditii foarte bune, dar si foarte repede, atunci cand aveti nevoie urgenta de un anumit articol vestimentar.

Pentru asta, Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE ofera un program rapid de 15 minute, iar daca adaugam si viteza de centrifugare de pana 1000 rpm veti putea si usca rufele foarte repede. Tot confortul si toate beneficiile o sa se poata face la un consum de energie foarte avantajos pentru voi, fiind vorba despre unul ce pozitioneaza acest model in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 23 aprilie 2018 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE: alegeti un model modern"

samsung eco bubble ww60j4060lw le_3.jpg
samsung eco bubble ww60j4060lw le_2.jpg
samsung eco bubble ww60j4060lw le_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro