Tehno News RO

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW: Cu adevarat performanta


Oamenii au devenit din ce in ce mai pretentiosi, atunci cand vine vorba de gadgeturile sau dispozitivele pe care intentioneaza sa le cumpere. Astfel, este nevoie ca ele sa fie din ce in ce mai performante, asigurand un stil de viata mult mai usor. Insa, asta nu este suficient. Este nevoie ca acestea sa fie in acelasi timp si atractive din punct de vedere al designul.

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


samsung ww80h7410ew.jpg

Drept urmare, daca ar fi sa se realizeze un top al dispozitivelor si gadgeturilor atat performante, cat si cochete, din pacate, nu foarte multe ar reusi sa o ocupe pozitii fruntase in clasament. Insa, printre cele care sunt capabile de acest lucru, se numara si modelul de masina de spalat Samsung WW80H7410EW.

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Masina de spalat rufe Samsung vine cu o dimensiune practica de 85 x 60 x 60 cm, ceea ce o ajuta sa-si gaseasca loc si in spatiile ceva mai inguste. Insa, desi dimensiunea este destul de modesta, capacitatea de spalare este foarte generoasa: 8 kg. Toate aceste lucruri reprezinta atributele pe care cele mai multe persoane le cauta la un dispozitv modern si performant. Dar asta nu e tot.

Cum sta masina de spalat Samsung WW80H7410EW la capitolul functii si dotari
Masina de spalat Samsung WW80H7410EW este dotata cu capacitatea care ii permite revolutionarea spalarii rufelor, gratie tehnologiei Eco Bubble. Mai precis, aceasta tehnologie permite spalarea eficienta atat in apa rece, cat si in apa cu temperatura ceva mai ridicata. Astfel, pentru a economisi energie electrica utilizatorului ii este recomandat sa apeleze la folosirea apei cu temperaturi ceva mai scazute. Eco Bubble foloseste generatorul de bule care face ca detergentul sa patrunda in fibrele tesaturilor si sa indeparteze chiar si petele dificile, asa cum sunt cele de grasime, vin rosu, sirop de fructe sau iarba.

Totodata, pentru ca incarcarea si descarcarea rufelor sa se realizeze foarte simplu, masina de spalat vine cu o usa larga cu balama metalica. Deschiderea acesteia se realizeaza usor, iar o cantitate mare de rufe poate fi introdusa fara probleme.

Un alt avantaj al acestei masini de spalat este reprezentat de nivelul de zgomot destul de redus. Acest lucru se datoreaza vibratiilor care sunt si ele destul de silentioase. Mai precis, sistemul tridimensional cu sezon de vibratii este optimizat de tehnologia VRT Plus care are rolul de a mentine tamburul echilibrat intr-o maniera perfecta, astfel incat sa nu produca zgomot deranjant pentru cei care se afla in apropierea masinii de spalat.

Desi zgomotul este considerabil redus, motorul Digital Inverter al masinii Samsung WW80H7410EW este destul de puternic, asigurand o spalare rapida a rufelor si o performanta de lunga durata. Acest motor foloseste magneti puternici si are grija ca energia consumata sa nu depaseasca cantitati foarte mari.

Din punct de vedere al pretului acestui produs, se poate spune ca el corespunde in totalitate dotarilor masinii de spalat marca Samsung, mai ales daca se ia in considerare si functia de autoigienizare a masinii de spalat. Astfel, nu doar curatenia rufelor este asigurata prin intermediul acestui dispozitiv, ci si a masinii de spalat propriu-zise. De regula, masinile de spalat care nu vin dotate cu aceasta functie se dovedesc un adevarat focar de infectie, microbii ajungand sa se depuna pe haine.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW: Cu adevarat performanta"




Galerie foto: "Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW: Cu adevarat performanta"

samsung ww80h7410ew_5.jpg
samsung ww80h7410ew_3.jpg
samsung ww80h7410ew_4.jpg
samsung ww80h7410ew_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro