Tehno News RO

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE: prospetime si curatare de calitate a rufelor tale


Masinele de spalat rufe sunt printre cele mai importante aparate electrocasnice din orice locuinta. Modelele au evoluat enorm de mult odata cu trecerea timpului, acestea au avut scopul de a simplifica cat mai mult treburile gospodinelor pentru a lasa timpul liber relaxarii si al petrecerii alaturi de cei dragi. Produsele sunt foarte complexe atat ca si tehnologie, cat si ca functii, fiind ideale pentru a ajuta si a suplini treburile in orice gospodarie. Este important sa alegi modelul cel mai potrivit tie, pentru a fi sigur ca vei fi satisfacut si ca toate cerintele iti vor fi indeplinite. De aceea, poti alege cu incredere modelul de masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE.

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


samsung ww80j5446fx le.jpg

Detalii despre modelul de masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE
Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE are functia Eco Bubble, motorul este inverter digital, capacitatea de rufe care se pot spala cu aceasta intr-un ciclu este de 8 kg, viteza de centrifugare maxima este de 1400 rpm, clasa energetica este A, iar culoarea este de inox, oriunde va fi pusa va da o nota de eleganta si de modernism incaperii. Dimensiunile sunt de 60x85x55 cm (LxIxA), iar greutatea este de 61 de kg.

Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE ofera o curatare puternica cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble chiar si la temperaturi scazute. Astfel se protejeaza tesaturile si se economiseste energia electrica, lucru care se observa la facturile de lumina. De asemenea, durabilitatea este garantata de motorul cu digital inverter, care ofera o eficienta energetica superioara si un zgomot minim, precum si o eficienta incredibila de lunga durata, certificat sa functioneze minim 20 de ani fara probleme.

De asemenea, inlaturarea intensiva a petelor incapatanate se realizeaza prin functia Bubble Soak, iar sertarul Stay Clean se va pastra mereu curat prin sistemul de spalare special cu apa. Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE beneficiaza de un design elegant, iar depanarea este mult mai simpla cu sistemul de monitorizare a erorilor Smart Check care utilizeaza o aplicatie pentru smartphone. Incarcarea este frontala iar afisajul este G.LED pentru o usurinta in utilizare.

Programele sunt in numar de 10, printre care programul rapid care dureaza 15 minute, programul de lenjerie, bumbac, lana, sintetice, delicate, sport, Baby Care Cotton, spalare super ECO. Toate acestea iti vor garanta o prospetime si o curatare de calitate a rufelor cu minim de consum, indiferent de tesaturi sau de materiale.

Alte functii ale modelului de masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE includ selectorul de centrifugare, autodiagnosticarea, informatii display si programarea intarziata. De asemenea, consumul mediu anual de apa este de 7400 de litri, nivelul de zgomot la centrifugare este de 79 dB(A), iar la spalare 62 dB(A).

Daca te-ai hotarat sa beneficiezi de o spalare de calitate si rapida a rufelor, consumand cat mai putina energie posibil si cu maxim de eficienta, poti alege cu incredere modelul de masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE, care cu siguranta se va remarca prin functii si pretul accesibil si iti va satisface toate cerintele.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat rufe Samsung WW80J5446FX/LE: prospetime si curatare de calitate a rufelor tale"

samsung ww80j5446fx le_3.jpg
samsung ww80j5446fx le_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro