Tehno News RO

Masina de spalat rufe semiautomata Arctic WTT85: Spalatul poate fi mai usor


Intretinerea rufelor si a hainelor voastre nu trebuie sa fie un chin de fiecare data, mai ales ca veti putea apela la utilizarea unor masini de spalat care sa faca aceasta activitate si care sa va scape de un disconfort major. Intre produsele pe care le-ati putea utiliza pentru a va usura viata si munca se afla si masina de spalat rufe semiautomata Arctic WTT85, iar aceasta va reduce semnificativ efortul si munca pe care o veti depune, dar va face si ca rufele sa fie cu siguranta curate.

Masina de spalat rufe Arctic WTT85

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


arctic wtt85.jpg

Analizand partea exterioara a acestei masini de spalat rufe Arctic WTT85, veti observa ca are o forma destul de compacta si de consacrata pentru o masina de spalat rufe semiautomata, dar si o nuanta clasica alba. Cu toate acestea, utilizarea sa nu se compara cu alternativa spalarii la mana, dar, pentru a o putea utiliza, va trebui sa dispuneti de un anumit spatiu pentru instalarea sa in locuinta voastra sau in spatiul unde veti considera necesar. Acest spatiu este dat de dimensiunea de 87.1 x 80.4 x 45 cm si este unul destul de avantajos, mai ales ca beneficiaza de o grosime destul de redusa. Spre deosebire de alte produse electrocasnice sau alte masini de spalat cu incarcare frontala, aceasta nu necesita si un spatiu suplimentar frontal pentru usa deoarece este cu incarcare verticala.

Masina de spalat rufe Arctic WTT85

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Daca veti arunca o privire in interiorul acestei masini, veti putea observa si faptul ca procesul de spalare se poate desfasura fara probleme si cu o atentie acordata si rufelor pe care le veti spala. Aceasta atentie se datoreaza utilizarii otelului inoxidabil pentru realizarea tamburului si a polipropilenei pentru realizarea cuvei cu care modelul Arctic WTT85 este prevazuta. Trebuie sa mai tineti cont de un aspect atunci cand veti alege sa transportati sau sa manevrati aceasta masina, si aici este vorba despre greutatea de 22 kg pe care o are.

O functionare si un control avantajos
Partea de functionare a acestei masini semiautomate Arctic WTT85 se datoreaza in primul rand puterii de care dispune si este vorba despre o putere totala de 560 W ce se imparte intre partea de spalare cu o putere de 380 W si partea de stoarcere de 180 W. Pe langa aceasta putere, veti avea capacitatea de incarcare ca si caracteristica avantajoasa, fiind vorba despre o capacitate de 6.5 kg pentru partea de spalare. In momentul in care veti dori sa stoarceti rufele spalate, trebuie sa tineti cont de faptul ca partea de stoarcere are o capacitate maxima de incarcare de pana la 4 kg.

In ceea ce priveste controlul functionarii, nu veti avea foarte multe probleme nici in acest sens deoarece panoul de control este dispus in partea superioara si cuprinde unele butoane care permit un control foarte usor. Primul buton din partea stanga este cel pentru selectarea timpului de spalare cu o durata maxima de 15 minute, al doilea este butonul cu care veti selecta care parte sa functioneze, cea de spalare sau cea de centrifugare. In mijlocul acestui panou veti avea butonul rotativ pentru selectarea programului de functionare si care poate fi de evacuare, normal sau usor, ramanand in partea dreapta un buton rotativ pentru a selecta timpul de stoarcere cu o durata de pana la 5 minute. Un singur dezavantaj ar putea fi la acest model, iar acela poate fi pretul de achizitie pe care il are.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro