Tehno News RO

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8144A3EN: masina de spalat premium


O masina de spalat cu adevarat de calitate premium nu este un aparat chiar atat de greu de gasit. Cu toate acestea, romanii prefera masinile normale pentru ca sunt mai ieftine. Totusi, daca ai la dispozitie un buget de achizitii ceva mai mare, nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa te multumesti cu putin.

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8144A3EN

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


masina de spalat rufe sharp esfc8144a3en.jpg

Un astfel de produs, adica unul de calitate premium, este Sharp ESFC8144A3EN. Sharp nu este un producator cu renume, asa cum se intampla cu Whirlpool sau Samsung, dar japonezii sunt cu siguranta producatori seriosi. Aceasta caracteristica se transmite si masinii de spalat, un model foarte bun care s-ar putea sa aiba si cateva caracteristici surprinzatoare.

Bineinteles, primul lucru care iese in evidenta la orice produs electrocasnic este designul. Din acest punct de vedere, Sharp ESFC8144A3EN se prezinta bine si ofera un aspect placut si elegant. Este totusi si moderna, avand un afisaj LCD si o combinatie de control digital si mecanic. La fel de impresionanta este si capacitatea de incarcare, la 8 kilograme aceasta masina de spalat fiind una dintre cele mai incapatoare de pe piata.

Masina de spalat rufe Sharp ESFC8144A3EN

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Nici in ceea ce priveste eficienta energetica masina nu este una banala. Are clasa A+++, cea mai buna, ceea ce poate sa fie un aliat important pentru a reusi sa faci economii. La o spalare in program normal consuma 0.9 KW/h, in timp ce consumul de apa este de 48 l, valori de altfel mici pentru o masina de capacitate mare.

Programe de spalare pentru orice nevoie
O masina de calitate premium trebuie sa fie una care sa aiba parte de o varietate destul de mare de programe de spalare, iar Sharp ESFC8144A3EN se bucura de asa ceva. Incepem, evident, cu programele obisnuite, precum spalare manuala pentru haine sensibile, bumbac, spalare intensiva, eco, clatire sau centrifugare. Exista si un program de noapte, care opreste masina fara a centrifuga pentru a nu face zgomot, dar si unul baby, care spala mai mult hainele bebelusilor. Pentru domni, dar si pentru doamne, masina este dotata si cu un program special pentru camasi, acestea fiind mult mai usor de calcat dupa aceea.

Totusi, functia care demonstreaza cel mai bine calitatea masinii este cea anti alergie. Aceasta are grija de haine si elimina cat de poate de mult alergenii, ea putand fi utilizata impreuna cu alte programe specifice. In plus, programul scurt chiar este scurt, de 12 minute, iar masina poate sa spele si doar pe jumatate plina, dar si cu jumatate din consum.

Exista si cateva sisteme de siguranta, asa cum este cel de detectare a spumei, cel impotriva inundatiilor (care opreste alimentarea cu apa daca simte ca a aparut o problema) si cel impotriva copiilor (care opreste functionarea butoanelor in timpul spalarii). Toatea acestea demonstreaza ca Sharp ESFC8144A3EN este cu adevarat o masina de spalat de calitate premium. Iar pretul sau, desi nu chiar cel mai mic de pe piata, este totusi unul acceptabil, potrivit pentru acest model. Asadar, raportul calitate pret este un alt avantaj al masinii de spalat, unul care dovedeste ca aceasta merita sa fie cumparata.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro