Tehno News RO

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1: la indemana ta oricand


Un factor pe care cam orice roman il ia in calcul atunci cand isi cumpara o noua masina de spalat rufele este costul de achizitionare, urmand sa vada daca se integreaza aparatul in bugetul pe care si l-a alocat pentru cumpararea sa ori nu.

Exista o multime de modele scumpe, care te atrag cu o varietate de functii ultra-moderne, insa, asta nu inseamna ca un aparat care este ieftin nu este de calitate sau nu are functii moderne care sa-ti faca viata casnica mai usoara.

Exemple sunt multiple, dar, in mod special, compania Arctic iti ofera astfel de aparate.

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


arctic apl71012bdw1.jpg

Ce masina de spalat rufe de la Arctic poti sa cumperi
Un model care se poate remarca usor este masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1. Aparatul are culoarea alba si un panou de comanda care se poate invata foarte usor cum se foloseste. Dispozitivul acesta are un pret foarte accesibil, ceea ce, fara indoiala, te va atrage la el. Faptul ca este un aparat de calitate este ceea ce te va convinge, intr-un final, insa. Aparatul are un hublou cu o deschidere maxima de 170 de grade. Greutatea aparatului este de 61 de kilograme.

Nivelul de zgomot pe care il produce masina la spalare este de 63 de decibeli, iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 de decibeli.

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Ca functii si siguranta, modelul de masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1 se remarca, in mod special, prin programarea intarziata, care iti permite sa setezi dispozitivul sa porneasca dupa iti convine tie mai mult, avand optiunile de trei, sase si de noua ore. Astfel, poti sa programezi masina sa-si inceapa programul cat timp esti la serviciu si cand te intorci, aceasta sa termine chiar atunci spalarea.

Tipul de incarcare pe care il are masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1 este frontala, ceea ce se potriveste cu faptul ca aparatul are o capacitate de incarcare ridicata, de sapte kilograme. Modelul este unul de tip slim, ceea ce iti ofera mai mult spatiu in locuinta ta, lucru pe care nu trebuie sa-l ignori, mai ales daca oricum te ingrijoreaza locul in care urmeaza sa asezi acest aparat. Viteza de centrifugare este foarte buna, de 1000 de rotatii pe minut, putand sa te asiguri, astfel, ca aparatul este unul care isi va face treaba, cu siguranta. Clasa de eficienta la spalare este cea mai buna, clasa A. De asemenea, referitor la consumul de energie electrica pe care il inregistreaza aparatul, masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1 se face remarcata pentru ca are tot cea mai buna clasa de eficienta energetica atasata A+++.

Modelul acesta are 15 programe pe care le poti folosi pentru a spala rufele, cel mai rapid fiind, desigur, programul rapid, care nu dureaza decat 30 de minute si iti permite sa speli repede rufele care nu sunt foarte murdare. Cumpara-ti acest model de masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW1 pentru locuinta ta si, in acest moment, fiind la reducere, nici 1.000 de lei nu va fi nevoie sa cheltuiesti pentru ea.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro