Tehno News RO

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++: Solutii exista


Se poate intampla in unele situatii ca cineva sa se planga de lipsa unor solutii pentru a avea tot confortul pe care il poate oferi o locuinta, fie ca este una proprie sau poate una inchiriata, insa gama de produse care pot asigura un trai civilizat este una vasta. In aceasta varietate insa este destul de greu sa spui ca nu gasesti un model care sa iti fie pe plac, fie ca este vorba despre electrocasnice pentru gatit sau de cele destinate curateniei. Pentru domeniul masinilor de spalat, un model care se poate plia foarte bine pe langa o gama variata de dorinte, dar si pe langa o gama variata de utilizatori, este Star-Light WMM-714A+++.

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


star-light wmm-714a.jpg

Daca este vorba despre faptul ca este un model destinat unei game variate de utilizatori, putem discuta despre faptul ca poate fi pozitionat foarte usor in orice locuinta si in orice design datorita unor elemente clasice si a unor moderne. Pentru inceput, ceea ce ofera Star-Light WMM-714A+++ este culoarea clasica alba a unei masini de spalat cu incarcare frontala si a carei dimensiune este de 85 x 59.5 x 49.5 cm. Tot clasic este insa si faptul ca acest model are un sertar de detergent dispus in partea stanga sus, dar si un buton rotativ pentru selectarea programelor. Ceea ce constituie insa primul element modern la aceasta masina de spalat este afisajul de tip LED si care va poate arata timpul ramas din programele de spalare, dar si temperatura sau viteza de centrifugare selectata.

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


O solutie avantajoasa
Daca trecem la ajutorul efectiv pe care il aduce aceasta masina de spalat fata de alte modele, trebuie precizat faptul ca, in ciuda dimensiunii aproximative cu a altora, cantitatea de rufe pe care o puteti spala este net mai mare, de pana la 7 kg. Faptul ca Star-Light WMM-714A+++ poate spala mai mult nu inseamna ca se face rabat de la ceea ce constituie calitatea spalarii si calitatea igienizarii rufelor, iar de acest lucru vor avea grija cele 16 programe disponibile si care pot fi selectate foarte usor. Veti avea astfel un program destinat pentru rufele din bumbac, unul destinat rufelor din lana, rufelor colorate sau a celor care impun o spalare manuala, insa si mai avantajoase pot fi cele speciale pentru jeans, pentru articolele sport, dar si un program special pentru bebelusi.

Nu doar programele sunt importante, ci si setarile sau functiile speciale prezente la orice model de masina de spalat, dar, ceea ce aduce Star-Light WMM-714A+++ este un sistem de siguranta impotriva copiilor, precum si un sistem de detectie a spumei. Toate insa mai sunt insotite si de posibilitatea de a avea rufe curate intr-un timp cat mai scurt, iar pentru asta exista programul scurt de spalare, dar si posibilitatea setarii unei viteze de centrifugare de pana la 1400 rpm. Pentru cei interesati de o economie a consumului, ceea ce aduce acest model este o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna in acest moment, dar eficienta se poate stabili si cu ajutorul pozitionarii in clasa de eficienta A pentru spalare.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++: Solutii exista"

star-light wmm-714a_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro