Tehno News RO

Masina de spalat rufe verticala Candy CST G362D-S: solutii cate dorinte


Exista multe moduri de a pune in valoare ceea ce inseamna locuinta si confortul pe care aceasta trebuie sa il ofere, si asta pentru toti membri familiei si indiferent de suprafata pe care o are sau de numarul membrilor. Un element necesar pentru toate locuintele este masina de spalat rufe, insa ceea ce difera sunt criteriile de selectie a unui model optim, si astfel modelele pe care le aduceti in ajutorul vostru.

Se poate afla in lista voastra de conditii si spatiul de care dispune locuinta sau poate spatiul pe care il aveti voi in gand pentru asezarea sa, iar asta poate sa insemne si alegerea unui model de masina de spalat Candy CST G362D-S.

Masina de spalat rufe verticala Candy CST G362D-S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


candy cst g362d-s.jpg

De regula alegerea unui model cu incarcare verticala tine si de existenta unei locuinte cu o suprafata mai redusa, si asta fie ca este vorba despre un apartament sau o garsoniera, insa nu este un adevar general valabil. Putem sa discutam despre alegerea acestui model Candy CST G362D-S si daca aveti nevoie de un ajutor care sa aduca specificatiile acestuia sau poate de cazul in care o masina cu incarcare frontala nu este pe placul vostru. Trebuie sa vedeti insa o astfel de prezenta si prin prisma avantajelor pe care le poate oferi, iar daca ne legam din nou de cele de spatiu pentru instalare veti avea dimensiunea de 85cm pentru inaltime, de 60cm in adancime si de 40cm pentru latime.

Masina de spalat rufe verticala Candy CST G362D-S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Solutii sau nevoi
Cum trebuie sa fiti orientati si spre partea de caracteristici avantajoase pentru voi si pentru familia voastra, veti putea prin intermediul Candy CST G362D-S sa spalati o cantitate de pana la 6kg de rufe. Aceasta cantitate poate fi importanta si pentru partea de grija acordata tesaturilor prin intermediul unuia dintre cele 15 programe disponibile, si intre care se afla cele functie de tipul tesaturilor dar si unele speciale.

Veti putea sa va ajutati si de ceea ce inseamna posibilitatea de a avea rufe spalate si uscate foarte rapid, si asta pentru ca veti avea programe de spalare rapida de 14, 30 sau 44 minute dar si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Alegerea unui mod de functionare personalizat daca cele prestabilite nu sunt pe placul vostru tine de posibilitatea de a seta temperatura sau viteza de centrifugare la una dintre cele 5 trepte disponibile. Pentru o utilizare si mai facila veti mai avea si afisarea timpului de spalare ramas, veti avea si o conectivitate de tip NFC sau poate blocarea instantanee a usii pentru o mai mare siguranta, mai ales daca aveti si copii. Lista de elemente sau caracteristici benefice pentru voi aduse de Candy CST G362D-S mai poate continua cu ceea ce inseamna panoul de comanda digital dar si partea de zgomot de pana la 77dB in cazul centrifugarii. Tot despre eficienta poate fi vorba si daca ne referim la clasele in care se pozitioneaza acest model, si este vorba despre cea A pentru spalare, clasa B pentru centrifugare si de clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro