Tehno News RO

Masina de spalat Samsung WW70J3283KW


Tendinta pe care o au producatorii de masini de spalat rufe din prezent este sa creeze astfel de aparate care sa aiba o capacitate cat mai ridicata, deoarece o parte mare dintre ele dispun de un senzor pentru detectarea cantitatii de incarcare, ceea ce face consumul de apa, precum si cel de energie electrica, sa se poata ajusta tinand cont de aceasta. Astfel, dispui de o serie de avantaje, ca un nivel mai bun de spalare, daca totalul capacitatii de incarcare este mai ridicat, deoarece rufele vor sta mai putin inghesuite in tambur, precum si de faptul ca intr-o cuva mai mare, poti sa speli si articole cu un volum mai ridicat, ca pilotele de pat.

Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung ww70j3283kw.jpg

Ce masina sa alegi
Un astfel de model este si masina de spalat Samsung WW70J3283KW, care are o capacitate de incarcare de sapte kilograme. Aceasta are dimensiuni de 85 x 60 x 55 de centimetri (I x L x A) si o greutate de 61 de kilograme. Modelul are incarcarea frontala si afisajul de tip LED, cu o viteza de centrifugare de 1.200 de rotatii pe minut.

Clasa de eficienta la spalare este A, iar cea la centrifugare este B, dupa cum se intampla cu cele mai multe masini de spalat rufe. Ceea ce ii confera un avantaj in fata altor modele este faptul ca modelul de masina de spalat Samsung WW70J3283KW face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Masina de spalat rufe Samsung WW70J3283KW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Clasa de eficienta energetica A+++ inseamna ca acest dispozitiv este foarte eficient in raportul de consum al energiei pentru o spalare. Toate aparatele electrocasnice sunt incadrate in acest sistem, de la A la G, in care A reprezinta cel mai eficient aparat, iar ultimele clase, cel mai putin eficiente aparate. Acest sistem a fost creat de catre Uniunea Europeana in urma cu cativa ani si este, intr-adevar, foarte util.

Modelul de masina de spalat Samsung WW70J3283KW dispune de un tambur Diamond unic care este usor ondulat, avand marginile finisate sub forma de diamant, facandu-l sa fie foarte bland cu hainele tale. In plus, acesta are orificii mici pentru a evacua apa, ceea ce este foarte important pentru a proteja tesatura, facand prinderea hainelor imposibila.

Programul de spalare rapida reprezinta solutia cea mai buna pentru stilul de viata actual, care este mereu aglomerat si se bazeaza pe viteza. Astfel, vei putea sa speli hainele care nu sunt foarte murdare intr-un mod foarte eficient si intr-un timp scurt, ceea ce iti ofera tie mai mult timp liber.

Un lucru important de care dispune masina de spalat Samsung WW70J3283KW este protectia contra fluctuatiilor de tensiune. Aceasta are un control de tensiune care are rolul de a proteja dispozitivul contra fluctuatiilor si a caderilor de tensiune, ceea ce va duce, implicit, la prelungirea duratei de viata a masinilor. Acest control de tensiune poate sa stabilizeze tensiunea cand fluctueaza cu +/- 25%, repornind singura masina atunci cand a trecut pana de curent. Avand si un pret atractiv, ai toate motivele pentru care sa alegi masina de spalat Samsung WW70J3283KW pentru caminul tau.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat Samsung WW70J3283KW"

samsung ww70j3283kw_2.jpg
samsung ww70j3283kw_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro