Tehno News RO

Masina de spalat vase Beko DFN05211W, o masina de spalat vase excelenta


Daca te-ai saturat sa speli vasele manual, atunci este destul de clar ca urmatorul pas logic este achizitionarea unei masini de spalat vase. Acestea nu sunt atat de inaccesibile asa cum erau in urma cu cativa ani, pretul lor scazand destul de mult. Acest lucru a dus si la aparitia lor in aproape orice magazin de electrocasnice. Totusi, o masina de spalat vase reprezinta o noua investitie si, tocmai de aceea, este bine ca un astfel de dispozitiv sa fie cumparat de la o firma de renume.

Masina de spalat vase Beko DFN05211W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat vase beko dfn05211w.jpg

Beko DFN05211W se incadreaza destul de bine in descriere, producatorul fiind recunoscut pentru electrocasnicele sale de mare calitate. De aceasta data vine insa cu o masina de spalat vase la pret redus, asa ca sa vedem daca nivelul de calitate se pastreaza.

Daca ne uitam la dimensiunile modelului, ne putem da seama ca acesta nu ocupa foarte mult loc, cel putin nu mai mult decat o masina de spalat rufe. Este drept ca un aparat de 85 x 59.8 x 60 cm inseamna o aditie importanta in orice bucatarie si ca trebuie sa se gaseasca spatiu si pentru acesta, dar daca vrei sa te bucuri de mai mult timp liber si urasti sa speli vasele, acesta merita cu siguranta achitionat.

Masina de spalat vase Beko DFN05211W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


In ceea ce priveste designul, masina nu impresionaza. Este alba, simpla, are un control mecanic de baza si ii lipseste orice fel de afisaj, fie el cu LED sau cu ecran LCD. Totusi, la majoritatea electrocasnicelor, mai simplu inseamna mai bun si mai la indemana oricarui proprietar, asa ca nu exista niciun motiv sa ne plangem din acest punct de vedere.

Un model care te ajuta sa economisesti timp si energie
Daca aspectul nu este esential in ceea ce priveste o masina de spalat vase, nu acelasi lucru se poate spune si despre performante. Totusi, din acest punct de vedere, Beko DFN05211W nu pune probleme. Este o masina de spalat vase decenta sub toate aspectele, incepand cu cel care reprezinta consumul energetic.

Masina are clasa energetica A+, adica una buna cu ajutorul careia poti sa faci si economii. Anual, aceasta consuma undeva in jurul a 290 KW, un numar care la prima vedere poate sa para destul de mare, dar care pana la urma este normal pentru un nou aparat electrocasnic de dimensiuni mari care functioneaza in casa.

Clasele de spalare si de uscare sunt ambele A, din nou unele avantajoase, mai ales daca ne gandim ca masina poate sa spele in acelasi timp 12 seturi de vesele, plus tacamuri. Aceasta are cinci programe si cinci setari pentru temperatura, din care una eco, care incalzeste apa pana la 50 de grade. Nivelul de zgomot nu este nici el unul exagerat.

Poate ca unii vor considera o masina de spalat vase un aparat inutil. Dar pentru persoanele care au familie, este clar ca aceasta poate sa fie de ajutor. Beko DFN05211W nu este un model foarte complex, iar acest lucru se reflecta si in pretul relativ scazut, asa ca achizitionarea unuia poate reprezenta o idee buna si destul de utila.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro