Tehno News RO

Masina de spalat vase Beko DFS05011W: vasele dumneavoastra vor straluci


Masina de spalat vase este un aparat electrocasnic de mare utilitate intr-o locuinta. Fie nu aveti timpul necesar pentru aceasta activitate, fie pur si simplu nu va face placere aceasta activitate, o masina de spalat vase este ceea ce va trebuie.
O recomandare buna este masina de spalat vase Beko DFS05011W.

Masina de spalat vase Beko DFS05011W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2019


beko dfs05011w.jpg

Acest model dispune de un afisaj de tip LED. Latimea sa masoara 45 cm, fiind ceva mai mica fata de a altor modele. Culoarea sa este albul. Nici celelalte dimensiuni (l x L x A) nu sunt foarte mari, acestea fiind de 85 x 44.8 x 60 cm.

Masina de spalat vase Beko DFS05011W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2019


Trasaturile tehnice ale masinii de spalat vase Beko DFS05011W
In privinta capacitatii pe care o include aceasta masina de spalat vase, trebuie spus ca este buna, fiind de 10 seturi. Acest model este prevazut si cu 5 programe. Mai mult, clasa de eficienta energetica de care apartine este una economica, aceasta fiind A+. Atat la spalare, cat si la uscare, clasa de eficienta energetica pe care o prezinta este tot una economica, fiind A. Referitor la controlul acestei masini de spalat vase, trebuie spus faptul ca este mecanic. Programul intensiv se realizeaza la o temperatura ridica, de 70°C, aceasta fiind utila spalarii vaselor ceva mai murdare.

Mai include si programarea intarziata. Programul Bio/Eco 50°C este si el binevenit. Acesta va consuma mai putina energie electrica in timpul spalarii vaselor la o temperatura destul de buna. Alt program folositor este Mini 30’, acesta fiind mai potrivit paharelor si veselei care nu au un grad ridicat de murdarie. Astfel ca, aceastea se spala in doar 30 de minute la 35°C. Time Delay este acea functie datorita careia puteti amana pornirea masinii de spalat cu 24 de ore. Acest model ofera 5 nivele utile de temperatura.

Mai are si tehnologii, precum: 3 nivele de pulverizare, sistem de uscare hot air drying, dar si un indicator de clatire suplimentara. De altfel, mai dispune si de detectarea automata a gradului de murdarie. Clean & Shine este de functia de mare utilitate, acesta oferind stralucire vaselor indiferent de gradul de murdarie pe care il au.

Despre programul Quick & Clean trebuie stiut ca va asigura o spalare a vaselor in doar 58 de minute pentru orice tipuri de vase. Aceasta masina de spalat este prevazuta si cu un indicator de sare. Acesta va va anunta ce cantitate de sare aveti in masina de spalat vase. Daca va aparea pe afisaj indicatorul, va trebui sa umpleti din nou rezervorul apa.

De asemenea, Dirt Sensor este acel sensor care va ajusta cantitatea de apa necesara spalarii vaselor mai mult sau mai putin murdare. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri, acesta fiind flexibil. Se poate indeparta astfel incat sa puteti incarca cu alte vase cosul inferior. Sistemul de control al excesului de apa va protejeaza de inundatii. Acesta va ajusta intr-un mod automat cantitatea de apa necesara unei etape de spalare. Mai are si un compartiment de sare. In privinta consumului anual de apa, trebuie spus ca este de 3640 l. Insa, consumul de apa la un ciclu este de 13 l.

De altfel, consumul de energie la un ciclu de spalare este destul de scazut, fiind de 0.83 kW. Consumul anual de energie al masinii de spalat vase Beko DFS05011W este de 237 W. De precizat mai este si nivelul de zgomot, care este de 49 dB(A).

Masina de spalat vase Beko DFS05011W este un produs ale carui tehnologii sunt demne de luat in considerare si care vor face spalatul vaselor mai facil si mai rapid, tocmai de aceea, pretul este unul usor ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 20 mai 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Beko DFS05011W: vasele dumneavoastra vor straluci"

beko dfs05011w_2.jpg
beko dfs05011w_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro