Tehno News RO

Masina de spalat vase Beko DSN26320X: Curatenie fara efort


Curatenia nu este subiectul sau activitatea cea mai placuta pentru foarte multa lume, indiferent despre ce tip de curatenie ar fi vorba sau despre murdaria care ar trebui indepartata. Daca insa facem referire doar la partea de curatenie din bucatarie si mai ales cea din momentul in care veti avea de spalat foarte multe vase, aceasta este cu atat mai deranjanta. Daca vreti insa sa petreceti timpul aferent spalarii vaselor intr-un mod mult mai placut alaturi de invitati sau de cei dragi din familie, poate nu ar fi rau sa optati pentru utilizarea unei masini de spalat vase. Un model care se poate ocupa de acest aspect si va poate ajuta in obtinerea unei bucatarii mult mai practice poate fi si Beko DSN26320X.

Masina de spalat vase Beko DSN26320X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


beko dsn26320x.jpg

Prezenta acestuia este ceea ce aveti nevoie si ceea ce poate lipseste din bucataria voastra din mai multe puncte de vedere, atat estetic, cat si practic. Intrucat la latura practica vom reveni mai tarziu, trebuie sa o privim din punct de vedere al aspectului si al pozitionarii si incadrarii in bucatarie. In aceasta situatie, elementul major este cel al dimensiunii si al faptului ca Beko DSN26320X este un model de masina de spalat vase semi-incorporabil.

Masina de spalat vase Beko DSN26320X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


In privinta dimensiunii sau al spatiului pe care va trebui sa il asigure mobila de bucatarie pe care o aveti, trebuie unul minim de 81.8 x 59.8 x 57 cm. Aceasta dimeniune mai are nevoie si de un spatiu suplimentar care este dat de nevoia de a deschide usa pentru a putea incarca si pozitiona toate vasele pe care le aveti. In partea de aspect, insa, veti mai avea si un alt element avantajos, iar acesta este cel al afisajului LCD si al faptului ca intreg controlul functionarii acestei masini de spalat vase Beko DSN26320X se va face electronic.

Efortul masinii de spalat vase
Daca ne referim la ceea ce reprezinta partea de utilizare efectiva a acestui model, principala caracteristica ce face aceasta masina sa fie foarte recomandata atat pentru o utilizare casnica, cat si pentru utilizarea din cadrul unui restaurant este capacitatea de incarcare de pana la 13 seturi. Tot ca si beneficiu, insa, se mai afla si ceea ce tine de programele pe care le aveti la dispozitie si care ofera pana la urma rezultatele vizibile ale spalarii. Aceste programe sunt 6 la numar si amintim programul intensiv de 70 grade, un program auto, un program bio/eco sau programul de prespalare.

Cum trebuie sa stiti si cat de mult va consuma aceasta masina de spalat vase Beko DSN26320X pentru a va scapa de chinul spalarii sau de costurile pe care le impune, veti avea un consum de apa de 10 l/ciclu de spalare si de 2800 l anual si un consum de energie de 262 kWh/an. Aceste niveluri de consum va ofera si pozitiile privind clasele de eficienta si ne referim aici la eficienta specifica clasei A la spalare, clasa A la uscare, dar mai ales clasa A++ la consumul de energie. Nimic nu mai ramane decat sa o luati acasa, fie din magazinul de profil, fie din mediul online, deoarece pretul de achizitie este cu siguranta unul avantajos.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Beko DSN26320X: Curatenie fara efort"

beko dsn26320x_2.jpg
beko dsn26320x_3.jpg
beko dsn26320x_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro