Tehno News RO

Masina de spalat vase Bosch SME63N20EU: rapida si economica


Masinile de spalat vase, find si mai rare in comparatie cu cele de spalat rufe, sunt si mai scumpe. Daca vrei si una incorporabila, bugetul trebuie sa devina chiar mai mare decat atat. Totusi, investitia merita facuta, pentru ca te scapa de una dintre cele mai plictisitoare sarcini de peste zi. Bosch SME63N20EU face si ea parte din categoria modelelor incorporabile si este un model cu multe calitati, care lasa o impresie buna inca de la prima vedere.

Masina de spalat vase Bosch SME63N20EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


bosch sme63n20eu.jpg

In primul rand, deoarece vorbim despre un aparat incorporabil, trebuie sa te uiti la dimensiunile acestuia. Masina de spalat are 81.5 x 59.8 x 55 cm si inainte de a pleca la cumparaturi, verifica spatiul pe care il ai pentru a vedea daca ea se potriveste. Altfel, vei putea avea niste surprize neplacute si poate chiar vei ajunge sa o returnezi.

Masina de spalat vase Bosch SME63N20EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


13 seturi de vase si o multime de tehnologii speciale
Masina de spalat Bosch SME63N20EU este una destul de mare, 13 seturi inseamnand mult, mai ales pentru un aparat incorporabil. La acestea mai adaugam si paharele si tacamurile, deci nu va trebui sa o utilizezi mai des de o data pe zi decat atunci cand gatesti pentru o petrecere. In plus, pentru pahare exista rafturi speciale, care le tin in siguranta. Chiar si gradul de duritate al apei este redus pentru a nu afecta sticla, iar gradul de incalzire este adaptat nivelului de murdarie, pentru ca paharele sa iasa curate si stralucitoare.

Masina Bosch SME63N20EU are sase programe de functionare, iar temperatura variaza de la 45 la 70 de grade. Daca vrei un boost pentru vase mai murdare, aproape fiecare program are si o varianta intensiva, care mai sporeste un pic temperatura.

Cum functiile despre care am discutat sunt unele de baza, este timpul sa vedem si cu ce vine mai original aceasta masina. Pentru inceput, trebuie sa spunem ca ofera posibilitatea de a regla din mers cantitatea de apa, caldura si detergentul, adaptandu-se chiar in timpul functionarii. Are si posibilitatea de a fi reglata sa porneasca la o ora prestabilita, iar functionarea este indicata de un mic led care proiecteaza un fascicul luminos pe podea (deci primeste puncte in plus la originalitate).

Este maximizat si spatiul si acum utilizarea este ceva mai sigura, eliminandu-se mai toate riscurile ca masina sa piarda apa. Aceasta vine si cu un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Cat despre eficienta energetica, ea este A++. O masina de spalat vase este un consumator destul de important, dar acum stii ca ai anumite avantaje din acest punct de vedere. Nivelul de zgomot este si el unul redus.

In final, Bosch SME63N20EU nu este in mod special o masina care sa te dea pe spate, dar este fara indoiala o achizitie buna atat pentru familii cat si pentru cei care stau singuri. Pretul ei este, pana la urma, unul acceptabil si daca luam in considerare faptul ca este incorporabila, atunci modelul capata si mai multa valoare. Este o masina de spalat vase pe care o recomandam si care va va ajuta foarte mult.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat vase Bosch SME63N20EU: rapida si economica "

bosch sme63n20eu_2.jpg
bosch sme63n20eu_3.jpg
bosch sme63n20eu_4.jpg
bosch sme63n20eu_5.jpg
bosch sme63n20eu_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro