Tehno News RO

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E: efort sau confort


Vizitele unor prieteni sau a unor rude pot fi sau ar trebui sa fie mereu un motiv de bucurie si un motiv de petrecere, iar ceea ce nu lipseste de la fiecare petrecere sunt mesele copioase si imbelsugate. Un inconvenient al acestor momente insa poate fi etapa de dupa ce vizitele s-au terminat si va fi nevoie sa faceti curat si sa spalati toate vasele pe care le aveti murdare sau pe care le-ati folosit la pregatitul retetelor. Puteti face insa ca acest lucru sa nu fie deloc o problema, ci sa puteti sa aveti mai mult timp liber pentru voi sau pentru a-l petrece alaturi de cei dragi, dar cu conditia de a va ajuta de o masina de spalat vase, precum Bosch SMS25AW00E.

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 mai 2018


bosch sms25aw00e.jpg

Ajutorul pe care il poate aduce o astfel de masina de spalat vase este de dorit de catre oricine viseaza sa scape de acest inconvenient major si cu siguranta va fi vorba si de un avantaj de ordin estetic, cat si de unul de ordin functional sau al utilitatii. Veti avea astfel un model modern si elegant in locuinta voastra sau, daca este vorba despre utilizarea in cadrul unui local, in bucataria acestuia, insa, pentru a o monta, va fi nevoie de un spatiu de minim 84.5 x 60 x 60 cm. Aceasta dimensiune va ofera insa posibilitatea de a scapa foarte repede de toate vasele murdare pe care le aveti fiindca Bosch SMS25AW00E ofera o capacitate de incarcare de pana la 12 seturi.

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 mai 2018


Cu siguranta, confort
Nu doar capacitatea conteaza cand vine vorba despre o masina de spalat vase, ci si programele sau caracteristicile pe care le ofera modelul Bosch SMS25AW00E, insa, cu siguranta, si in aceasta categorie putem discuta despre unele moderne. Pentru inceput, veti avea un numar de 5 programe pe care sa le utilizati in avantajul vostru si pentru a obtine mai mult timp liber, iar lista programelor poate incepe cu cel intensiv pentru vase mai murdare. Continuarea acestei liste se poate face cu programul Bio/Eco, programul de prespalare sau programul de spalare automata, iar pentru cei care vor ca vasele lor sa fie spalate la o anumita ora programarea intarziata.

Mai exista insa si alte elemente functie de care se poate face o alegere a modelului potrivit de masina de spalat vase si poate fi vorba chiar si de prezenta unui cos pentru tacamuri, a posibilitatii reglarii pe inaltime a cosului sau de prezenta unui compartiment de sare. Pe langa aceste elemente prezente, Bosch SMS25AW00E mai aduce si posibilitatea cunoasterii timpului ramas din programul de spalare, dar si de o protectie impotriva inundatiei. Tot ce va mai ramane de facut este sa va bucurati de eficienta acestui model intrucat si consumul va fi unul avantajos pentru voi si pentru bugetul pe care il aveti. Veti avea un consum de apa de 11.7 l in programul Eco, un consum mediu anual de 3300 l, dar si un consum de energie de 1.02 KWh in programul Eco sau unul mediu anual de 290 KWh, ceea ce o pozitioneaza in clasa de eficienta A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 25 mai 2018 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Bosch SMS25AW00E: efort sau confort"

bosch sms25aw00e_2.jpg
bosch sms25aw00e_3.jpg
bosch sms25aw00e_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro