Tehno News RO

Masina de spalat vase BOSCH SMS25KI00E: investitie in confort


Gatitul poate fi o activitate importanta pentru cei care fac asta din placere sau ca si mijloc de ralaxare dar poate fi si pentru cei care vor sa se delecteze cu anumite preparate speciale, insa de fiecare data este vorba si despre o latura mai neplacuta. Pentru cei mai multi aceasta latura tine de partea de gatit si este vorba despre vasele care se murdaresc sau sunt murdarite in timpul acestei activitati.

Poate fi vorba insa si pentru cei la care acest dezavantaj este dat de murdarirea vaselor utilizate pentru servitul mesei, iar daca numarul de persoane care mananca este unul mai ridicat un model BOSCH SMS25KI00E poate fi cu siguranta o investitie foarte buna.

Masina de spalat vase BOSCH SMS25KI00E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


bosch sms25ki00e.jpg

Alegerea unei masini de spalat vase poate fi vazuta dupa cum spuneam modalitatea prin care veti putea sa va faceti viata mai usoara, si asta pentru ca va lua o cantitate mare de efort pe care ar fi trebuit sa o depuneti. Tot ca si plusuri fata de unele metode traditionale de spalare a vaselor veti avea si timpul pe care il petreceti in bucatarie pentru a spala fie cratitele folosite fie farfuriile sau tacamurile si care prin utilizarea unui model BOSCH SMS25KI00E il veti putea petrece alaturi de cei dragi sau facand altceva.

Nu trebuie ignorata utilitatea unui astfel de model nici in ceea ce priveste folosirea sa intr-un local sau restaurant, dar nici in ceea ce tine de posibilitatea de a lasa vasele la spalat peste noapte.

Masina de spalat vase BOSCH SMS25KI00E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Confort si liniste
Chiar daca am specificat posibilitatea utilizarii acestui model pe timpul noptii nu trebuie sa va faceti griji cum ca ar influenta foarte mult linistea locuintei voastre, iar asta pentru ca nivelul de zgomot pe care BOSCH SMS25KI00E il produce este de 46dB.

Fiindca este vorba totusi despre o prezenta in cadrul unei bucatarii este vorba in acelasi timp si despre partea de spatiu disponibil sau despre spatiul necesar pentru instalarea acestui model. Valoarea exacta este data de dimensiunea acestui model, si mai exact de cea de 84.5 x 60 x 60 cm, dar mai trebuie spatiu si pentru partea de deschidere a usii si asezarea sau scoaterea vaselor.

Pentru a fi pe deplin eficient un astfel de model BOSCH SMS25KI00E trebuie analizat si din perspectiva programelor sau functiilor pe care le ofera utilizatorilor, si asta pentru ca veti avea o capacitate de spalare de 13 seturi.

Toata aceasta cantitate de vase este una care va beneficia si de un numar de 5 programe ce pot fi utilizate si intre care se afla un program pentru spalare intensiva, un program auto sau poate o sa va convina cel Bio/ Eco. Tot ca si posibilitati de utilizare mai conteaza si cosul pentru tacamuri ce il veti putea utiliza, indicatorul de sare dar poate si posibilitatea de a apela la functia de programare intarziata. Daca la toate aceste elemente adaugam si faptul ca este un model pozitionat in clasa de eficienta energetica A++ putem spune ca beneficiile pentru locuinta voastra tind sa devina mult mai multe.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro