Tehno News RO

Masina de spalat vase Bosch SMS68MW02E: mai bine pentru toata lumea


Fiecare poate alege modul in care isi petrece timpul liber sau timpul pe care il are la dispozitie, dar, daca discutam despre cei care au organizat o masa festiva sau o reuniune de familie, acest timp poate fi influentat de numeroase elemente. Ceea ce poate consuma foarte mult timp in astfel de situatii este nevoia de a spala vasele care raman in urma musafirilor sau poate chiar si vasele pe care le-ati folosit in etapa de pregatire a mancarii. Pentru a putea avea mai mult timp pentru voi si pentru a-l petrece alaturi de cei apropiati voua, puteti sa va ajutati de o masina de spalat vase Bosch SMS68MW02E.

Masina de spalat vase Bosch SMS68MW02E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


bosch sms68mw02e.jpg

Prezenta unei masini de spalat vase putem spune ca este direct legata de numarul de persoane pe care o familie le are sau poate de catre numarul de persoane care o sa serveasca masa la un moment dat. Aceste situatii sau aceste necesitati pot face ca un astfel de model Bosch SMS68MW02E sa fie regasit atat intr-o locuinta, cat si in cadrul unor localuri sau poate a unui restaurant cand este nevoie de acestea. In toate cazurile, insa, avantajele vin cu unele necesitati, dintre care prima ar fi legata de etapa de pozitionare in cadrul locuintei sau bucatariei, iar pentru asta trebuie sa tineti cont de dimensiunea pe care o are. Va fi nevoie sa ii gasiti un loc cu o dimensiune de minim 84.5 x 60 x 60 cm si la care se mai adauga si un spatiu necesar pentru deschiderea usii frontale sau a incarcarii cu vasele murdare.

Masina de spalat vase Bosch SMS68MW02E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Mai bine si pentru vase
Nu doar timpul pe care il veti avea in urma utilizarii acestui model Bosch SMS68MW02E este important, ci si modul in care vasele sunt spalate sau cantitatea de vase pe care o puteti spala, dar ambele elemente vor fi cu siguranta un beneficiu major pentru voi. Pentru prima parte a calitatii spalarii, acest model de masina de spalat vase va ofera un numar de 5 nivele de temperatura pe care sa le utilizati functie de nivelul de murdarie al vaselor. Pe langa aceste nivele de temperatura, veti mai avea in avantajul vostru si tehnologii precum Aqua Senzor, sistemul de protectie al paharelor, dar si ActiveWater hydraulic system.

Pentru cei care vor sa stie ce programe pot utiliza, in avantajul vostru exista ca si variante de alegere programul intensiv, programul Bio/Eco, cel de prespalare sau un program pentru o spalare mai silentioasa. Daca problema majora cu care va confruntati este numarul de vase, atunci caracteristica cea mai importanta a acestui model Bosch SMS68MW02E este capacitatea de spalare de 14 seturi, dar puteti foarte usor sa optati si pentru varianta spalarii pe jumatate incarcata. Ca in cazul oricarui electrocasnic, trebuie analizata si latura sigurantei pe care o ofera, iar in acest caz vom avea o protectie impotriva inundatiei, dar si o siguranta impotriva copiilor, iar siguranta privind zgomotul este data de cei 42 dB pe care ii produce. Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste consumul de energie chiar daca este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare foarte mare, intrucat pozitia este in clasa de eficienta A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Bosch SMS68MW02E: mai bine pentru toata lumea"

bosch sms68mw02e_2.jpg
bosch sms68mw02e_3.jpg
bosch sms68mw02e_4.jpg
bosch sms68mw02e_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro