Tehno News RO

Masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU: Vase curate si igienizate fara efortul


Cand vine vorba despre curatarea sau spalarea vaselor dupa o masa destul de imbelsugata, pot aparea, de cele mai multe ori, discutii datorita faptului ca nu este tocmai o activitate populara si placuta. Daca vreti sa evitati toate conflictele legate de cine urmeaza sa spele vasele, poate ar fi cazul sau timpul sa treceti la automatizarea acestei activitati prin instalarea unei masini de spalat vase, iar un model special pentru aceasta poate fi Bosch SPV40E00EU.

Masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


bosch spv40e00eu.jpg

Alegerea acestui model de masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU nu se poate face doar din perspectiva faptului ca va spala si ca va va scapa de aceste inconveniente, ci se poate face si din perspectiva instalarii si functionarii in amanunt. Pentru a beneficia de avantajele unui astfel de aparat electrocasnic, va trebui sa ii asigurati un spatiu de instalare si de utilizare, iar acesta va trebui sa fie in concordanta cu dimensiunea sa. Avand o dimensiune de 81.5 x 44.8 x 55 cm, prezenta sa poate fi chiar si in interiorul locuintelor sau bucatariilor care nu se bucura de foarte mult spatiu.

Masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Tot de spatiu trebuie sa vina vorba si in cazul in care aveti mai multe vase de spalat, iar acesta trebuie sa fie in interiorul masinii Bosch SPV40E00EU pentru a aseza cat mai multe seturi de vase. Capacitatea de spalare a acestui model este de 9 seturi, ceea ce este mai mult decat suficient, chiar si in situatia in care asteptati musafiri sau sunteti o familie numeroasa. Pentru asta, in interior veti avea suportul in care veti putea aseza aceste vase, dar si un cos special pentru tacamuri pentru a nu le cauta peste tot, dar si un suport special pentru pahare.

Efortul masinii de spalat
Intrucat va va scapa pe dumneavoastra de efort, trebuie sa tineti seama de efortul pe care il va face masina si este vorba despre unul sustinut de prezenta unui numar de 4 programe pe care le veti putea utiliza. Aceste programe sunt cele de spalare normala, spalare bio/eco, spalare rapida, dar si spalare intensiva pentru acele vase foarte murdare sau pline de grasime. Aceste programe au insa si o latura a sigurantei pe care o vor primi vasele sau paharele voastre si este vorba despre un senzor de incarcare dar si despre un sistem de protectie pentru pahare.

Atentia oferita sigurantei locuintei, si care vine sa insoteasca utilizarea masinii de spalat vase Bosch SPV40E00EU, are legatura cu prezenta protectiei la inundatie, dar si cu faptul ca este un model complet incorporabil care are un indicator de terminare a programului, dar si un control electronic. Daca facem referire la partea de siguranta, dar de aceasta data in ceea ce priveste consumul de energie, va trebui sa tineti cont de faptul ca veti avea o pozitionare in clasa de eficienta energetica A, dar si in clasa de eficienta A la spalare si uscare. Beneficiile pot continua din partea acestui model, dar ca sa le primiti pe toate va trebui sa fiti dispusi sa platiti pretul acesteia care poate fi putin descurajator.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat vase Bosch SPV40E00EU: Vase curate si igienizate fara efortul "

bosch spv40e00eu_2.jpg
bosch spv40e00eu_3.jpg
bosch spv40e00eu_4.jpg
bosch spv40e00eu_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro