Tehno News RO

Masina de spalat vase compacta Candy CDCP-6ES: diferit poate fi bine


Pentru fiecare locuinta exista unele elemente necesare, si la fel poate fi vorba si pentru fiecare familie in parte, insa alegerea modelului potrivit pentru fiecare poate fi adevarata provocare peste care trebuie sa treceti. Daca este vorba insa despre alegerea acelor modele care sa va ajute foarte mult si care poate sa vina si cu un raport pret/ calitate foarte avantajos pentru voi lucrurile se pot complica si mai mult.

Puteti totusi sa dati si peste modele care sa fie benefice din mai multe puncte de vedere pentru activitatea voastra casnica, iar pentru a economisi timp isi poate face loc in viata voastra si o masina de spalat vase Candy CDCP-6ES.

Masina de spalat vase compacta Candy CDCP-6ES

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


candy cdcp-6es.jpg

Aducerea unui astfel de model in activitatea voastra din bucatarie poate fi cu siguranta importanta pentru a putea economisi mai mult timp si al petrece intr-un mod mult mai avantajos, insa Candy CDCP-6ES poate face mai mult de atat.

Fiind vorba despre un model compact s-ar putea sa fie usor diferit pentru voi, insa in acelasi timp diferit poate sa fie si bun, mai ales daca ne referim la partea de instalare si la usurinta cu care poate fi pozitionata in bucataria voastra.

Nu trebuie sa ignoram totusi elementul de gabarit al acestui model, si mai exact faptul ca masoara doar 44 cm pentru adancime, 50 cm pentru lungime si 55 cm in latime, insa pentru asezare trebuie sa mai tineti cont si de deschiderea usii si asezarea vaselor.

Masina de spalat vase compacta Candy CDCP-6ES

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Diferit si eficient
Poate majoritatea persoanelor cand vine vorba despre o masina de spalat vase vad un model incorporabil si nu unul compact, dar pentru Candy CDCP-6ES beneficiile pot fi cu siguranta precum in cazul altor modele.

Plecand de la partea de dimensiune trebuie sa trecem la ceea ce inseamna volumul interior al acestui model, si mai exact faptul ca un anumit volum vine si cu o anumita capacitate de incarcare, fiind vorba mai exact despre una de 6 seturi pentru acest model. Avand in vedere cam ceea ce inseamna cantitatea de vase pe care le murdareste o familie in mod obisnuit, o astfel de capacitate de incarcare este una destul de avantajoasa si suficienta, chiar si in cazul in care planuiti o masa in familie.

Diferentele in beneficiul acestui model pot fi legate si de raportul pret/ calitate foarte bun, si asta pentru ca veti avea un pret avantajos dar si o eficienta foarte buna prin posibilitatea de a utiliza unul dintre cele 6 programe disponibile pentru spalare. Alegerea programului potrivit tine si de nivelul de murdarire al vaselor, de posibilitatea programarii intarziate, dar poate tine si de ceea ce inseamna timpul in care doriti sa aveti vase curate si uscate, insa pentru ambele activitati veti avea pozitionarea Candy CDCP-6ES in clasa de eficienta A. Pentru latura de eficienta energetica a acestui model va puteti bucura de o pozitionare in clasa A+, insa mai putem sa mentionam un aspect relativ important, si acesta este prezenta unui nivel de zgomot produs in timpul functionarii de maxim 55dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro