Tehno News RO

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX: curata vasele eficient


Alegerea unei masini de spalat vasele nu este atat de usoara pe cat ai crede, deoarece produsul iti poate oferi foarte multe variante de alegere, tinand cont de tipul de motor, de numarul de seturi pe care le poate spala, de cate programe dispune, din ce clasa de eficienta energetica face parte, materialul din care e fabricata etc.

De aceea, alegerea unui masini de spalat vasele nu trebuie facuta deodata, ci trebuie sa te gandesti putin inainte de a face aceasta investitie.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 iulie 2019


electrolux esf8635rox.jpg

Spre exemplu, poti sa iei in considerare aceasta masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX. Modelul este unul foarte modern, inca de la analiza designului exterior, facand orice bucatarie in care s-ar afla sa arate mai atractiv.

Desigur, doar faptul ca arata bine nu reprezinta singurul motiv pentru care sa alegi aceasta masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 iulie 2019


Modelul de masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX ingrijeste foarte bine paharele, spalandu-le foarte bine, oricat de incarcata ar fi masina. Fie ca vrei sa speli oale de dimensiuni mari ori pahare foarte fragile, prin programul Real Life, aceasta masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX iti va oferi ocazia sa speli excelent toata vesela, facand-o sa straluceasca ori de cate ori o vei utiliza. O atentie deosebita, aceasta masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX, o ofera asupra paharelor de vin, multumita suporturilor Soft Grip, care au fost create special tocmai pentru a le oferi paharelor un nivel de protectie in plus, fixandu-le foarte atent si ferm, oricat ar dura ciclul.

De ce sa alegi masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX
Vasele vor fi de fiecare data foarte curate si mult mai stralucitoare multumita includerii unui brat stropitor cu satelit. Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX dispune de cinci nivele de pulverizare, ceea ce face ca apa sa acopere intreaga incarcatura, chiar si daca aceasta este foarte incarcata. Modelul dispune de o miscare de rotatie dubla, care are rolul de a schimba incontinuu unghiul pentru pulverizare, in acest fel, ajungand in toate colturii masinii de spalat vasele, de fiecare data.

Uscarea se face utilizand un flux natural de aer, prin tehnologia moderna Air Dry. Asta inseamna ca usa se deschide cu zece minute inainte, catre finalul ciclului, pana cand vei fi pregatit sa scoti vasele din aparat. Astfel, te vei bucura de un mod natural pentru a obtine o performanta completa la uscare, ceea ce va reduce mult din costurile pe care le-ar inregistra energia electrica.

In plus, acest model de masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX ofera si o tava convenabila pe care o poti lua cu tine oriunde in bucatarie. Aceasta este un model detasabil si se poate folosi pentru tacamuri si este suficient de adanca incat sa poti sa pui aici tacamurile, cestile de espresso etc, pentru a le duce direct catre sertarul de tacamuri, descarcandu-le mult mai usor.
Pentru o investitie de viitor si de calitate, cumpara aceasta masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX si nu vei regreta banii pe care i-ai cheltuit.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 23 iulie 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX: curata vasele eficient"

electrolux esf8635rox_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro