Tehno News RO

Masina de spalat vase Electrolux ESI8730RAX: nu mai trebuie nimic


Vizitele rudelor sau ale prietenilor de cele mai multe ori se lasa cu foarte multe vase murdare si foarte multe vase pentru spalat, dar asta nu inseamna ca nu puteti sa scapati foarte repede de acest inconvenient. Cel mai mult deranjeaza acest aspect in momentul in care va fi nevoie sa petreceti foarte mult timp pentru a va asigura ca vasele sunt curate si igienizate, iar acest timp ar putea fi petrecut intr-un mod cu totul special. Modalitatea de economisire a timpului este insa doar daca aveti la dispozitie sau in bucataria voastra ar exista o masina de spalat vase, iar daca nu aveti una poate nu ar fi rau sa va instalati un model Electrolux ESI8730RAX.

Masina de spalat vase Electrolux ESI8730RAX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


electrolux esi8730rax.jpg

Cu siguranta denumirea sau numele producatorului va poate spune foarte multe, dar si mai mult decat atat aveti posibilitatea de a va bucura si de eficienta acestui model si de toate specificatiile pe care le are de oferit. Putem insa sa analizam putin si partea de instalare a acestui model Electrolux ESI8730RAX si de modul in care poate fi incadrata in designul bucatariei sau in spatiul de care dispune bucataria voastra. Cum prezenta unei masini de spalat vase vine dupa cea a altor electrocasnice, latimea de 60 cm s-ar putea sa nu fie avantajoasa pentru toata lumea, mai ales daca bucataria este una mai redusa ca si suprafata. Se poate insa sa apelati la unele artificii iar acest model partial incorporabil, modern si elegant atat ca si aspect datorita nuantei argintii sau a panoului de control, sa fie prezenta pentru ajutorul vostru.

Masina de spalat vase Electrolux ESI8730RAX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Aveti totul la indemana
Pentru cazul fericit in care putem discuta despre utilizarea acestui model sau despre ceea ce puteti obtine de la acesta avem partea de capacitate de incarcare, si care este de pana la 15 seturi de vase. Nu trebuie insa sa va faceti griji cu privire la faptul ca sunt diferite intrucat veti putea spala atat pahare mai delicate cat si vase foarte murdare sau pline de grasime in acelasi timp, cu rezultate foarte bune pentru ambele categorii. Programele care va pot oferi astfel de rezultate sunt in numar de 6 si veti avea la Electrolux ESI8730RAX posibilitatea de a utiliza si un cos reglabil pe inaltime, un cos de tacamuri sau suportul pentru pahare.

Avand posibilitatea de a seta una dintre cele 5 trepte de temperatura veti avea vasele cu siguranta curate dar veti si sti cand acestea sunt gata datorita unui afisaj cu timpul ramas din programul selectat. Ca si eficienta in urma utilizarii daca vreti sa stiti cat de bine Electrolux ESI8730RAX isi face treaba aveti o clasa A de eficienta pentru spalare si aceeasi clasa si pentru eficienta la uscare. Avem in vedere si pe cei care pun pe primul loc partea de consum de resurse pentru a se bucura de un anumit nivel de confort, si veti avea pentru apa un consum de 11 l/ ciclu si de 3080 mediu/ anual.

Pentru consumul de energie insa veti avea 241 kWh anual, si astfel si o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro