Tehno News RO

Masina de spalat vase Hansa ZIM608EH: alege ceea ce vrei


Alegerea unei masini de spalat vase poate sa fie destul de dificila, ca urmare a faptului ca producatorii acestor aparate electrocasnice au creat o varietate foarte mare de modele, existand diferente intre pret, design, functii, culori si toate celelalte caracteristici posibile, de la un producator la altul. De aceea, daca vrei un astfel de aparat, trebuie sa te hotarasti ce caracteristici ar trebui sa indeplineasca acesta inainte de a-l cumpara.

Masina de spalat vase Hansa ZIM608EH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


hansa zim608eh.jpg

Daca vrei un astfel de aparat, care sa fie de calitate, poti sa alegi aceasta masina de spalat vase Hansa ZIM608EH. Modelul acesta are un design specific masinilor de spalat vase, avand culoarea alba si linii foarte simple, fara sa se faca neaparat remarcat aparatul in bucatarie, in cazul in care vrei sa o amplasezi mai discret.

Dimensiunile sale sunt de 81.5 x 59.8 x 55 de centimetri. Nivelul de zgomot pe care il produce aceasta masina de spalat vase Hansa ZIM608EH este foarte mic, 49 de db

Masina de spalat vase Hansa ZIM608EH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Detalii despre modelul de masina de spalat vase Hansa ZIM608EH
Capacitatea acestui model de masina de spalat vase Hansa ZIM608EH este mare, de 12 seturi, ceea ce inseamna ca poti sa speli toate vasele, oricat de multe ar fi ele, in acelasi timp, folosind acest aparat. Pentru spalarea vaselor, poti sa utilizezi patru programe diferite. Consumul de energie pe care il inregistreaza acest aparat este foarte mic, ceea ce incadreaza modelul in clasa de eficienta energetica A++. Clasa de eficienta la uscare si la spalare este, la fel, una superioara, in ambele cazuri, clasa fiind A.

Modelul de masina de spalat vase Hansa ZIM608EH nu dispune de siguranta pentru copii, insa are optiunea de incarcare la jumatate. Mai exact, asta inseamna ca, daca trebuie sa speli vasele, insa nu ai 12 seturi care trebuiesc spalate, ci mai putine, poti sa apelezi la aceasta optiune, pentru a spala vasele dorite. Alte programe interesante sunt cel intensiv, cel rapid de 30 de minute, programul Bio / Eco, precum si doua indicatoare, unul pentru agentul de clatire si unul pentru sare, de dedurizare. Modelul de masina de spalat vase Hansa ZIM608EH are doua zone de pulverizare.

In panoul de control vei gasi programarea intarziata si indicator de sare ca functii importante, dar si o palnie pentru sare, de asemenea, de dedurizare. Ca accesorii, modelul de masina de spalat vase Hansa ZIM608EH include un suport de pahare. Consumul anual de apa este de 3080 de litri, aparatul avand 11 litri consumati pe un ciclu. Acest lucru face masina de spalat vase Hansa ZIM608EH sa fie foarte eficienta si economica, reprezentand un motiv in plus pentru care sa o achizitionezi.

Ca urmare, daca iti doresti un model de masina de spalat vase buna, aceasta masina de spalat vase Hansa ZIM608EH este foarte importanta de avut in vizor, pentru ca nu este doar foarte buna, ci si foarte accesibila ca pret.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro