Tehno News RO

Masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU: Bucura-te de mai mult timp pentru tine


Pentru foarte multa lume este destul de incomod momentul in care trebuie sa spele vasele dupa fiecare masa, mai ales in cazul unei familii destul de numeroase sau a unei vizite din partea rudelor sau prietenilor. Intrucat majoritatea persoanelor stiu cat timp trece facand acest proces,este aproape esential sa iti mobilezi bucataria cu o masina de spalat vase moderna iar ca recomandare o avem pe cea oferita de Hotpoint.

Masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat vase hotpoint lfd 11m132 ocx eu.jpg

Performanta si modernitate
Masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU este un produs care se incadreaza in orice bucatarie si ii ofera acesteia un aspect modern prin conturul bine definit, a nuantei metalice si a liniilor si muchiilor drepte. Un alt detaliu legat de aspect si de faptul ca vorbim despre un produs modern este dat de prezenta in partea frontala superioara a unui panou de afisaj LCD ce te ajuta sa observi programul ales pentru spalare dar si a timpului ramas din acest program. Lateral de acest afisaj gasim butoanele pentru pornirea masinii, pentru pornirea si pauzarea functionarii dar si butoane pentru selectarea diverselor setari.

Masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Un alt element de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa oferi bucatariei tale un asemenea produs este al dimensiunii de care vei avea nevoie pentru montaj, vorbind aici despre un gabarit de 850 x 600 x 600mm.

Trecand la performanta, trebuie sa detaliem in primul rand programele pe care le poti selecta in spalarea vaselor. Aceste programe sunt functie de nivelul de murdarie si avem posibilitatea de a alege intre Auto Fast, Auto Intensiv sau Auto Normal, functie de materialul vaselor si avem un program special pentru pahare de cristal sau functie de timpul pentru spalare, avand programul Express 30 minute.

In ceea ce priveste tehnologia folosita, te poti bucura de vase curate si uscate gata pentru a le putea folosi intrucat dispune de posibilitati de selectie a uneia dintre cele doua trepte de temperatura, a unuia dintre cele 11 programe si de tehnologia de uscare Extra Wind. Daca sunteti o familie cu copii mici si aveti nevoie de igienizarea biberoanelor, sticlutelor, linguritelor sau castronelelor folosite de acestia, avem functia Sanitizing care te ajuta sa tii in siguranta sanatatea copiilor.

In cazul in care trebuie sa plecati la serviciu sau daca vreti ca dimineata sa fie curate vasele folosite la cina, puteti apela la functiile de programare intarziata. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa stati cu gandul mereu la ce se poate intampla deoarece avem un sistem de protectie impotriva inundatiilor ce intrerupe alimentarea cu apa dar si de un sistem de protectie impotriva copiilor ce ne ajuta sa prevenim eventualele accidentari.

Intrucat avem un produs modern cu un pret similar acestui detaliu, trebuie sa mai stiti si faptul ca in momentul achizitiei veti obtine si un produs eficient. Cu un consum anual de 2520 litri de apa, un consum mediu/ciclu de spalare de 9litri si de 0.83 kW, masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU se incadreaza in clasa A de eficienta la spalare si la uscare dar mai ales in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU: Bucura-te de mai mult timp pentru tine"

masina de spalat vase hotpoint lfd 11m132 ocx eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro