Tehno News RO

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 EU: masina de spalat vase de calitate premium


Daca vrei o masina de spalat vase si ai la dispozitie si un buget ceva mai ridicat, nu exista niciun motiv pentru a alege unul dintre numeroasele modele premium. Asta pentru ca, desi un astfel de aparat nu reprezinta o urgenta chiar atat de mare in nicio bucatarie, este fara indoiala unul extrem de util si, cu cat este mai performant, cu atat mai bine.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


masina de spalat vase hotpoint lff 8m132 eu.jpg

Si un model de calitate premium este Hotpoint LFF 8M132 EU, o masina de spalat vase cu dotari foarte bune, care te poate ajuta mult atunci cand nu ai timp sau chef sa speli singur vasele.

Si, totusi, pentru ca inca nu s-a inventat aparatul perfect, nici aceasta nu este ideala din toate punctele de vedere. Asadar, punctul ei mai slab este exact cel care se observa prima data cand te uiti la o masina de spalat. Chiar daca are un afisaj LED si un control destul de moden, Hotpoint LFF 8M132 EU putea sa depaseasca un pic aspectul de cutie de chibrituri. Acestea fiind spuse, dincolo de un design mai neinspirat, masina functioneaza la capacitate maxima si iti ofera cam toate avantajele pe care ti le-ai putea dori.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Un model extrem de util
Sa incepem cu pretul. Desi este un pic mai scumpa, raportul calitate pret este unul normal pentru o masina de clasa premium. In plus, avand clasa de eficienta energetica A+++, nici consumul de energie electrica nu va fi unul mare. Acesta ajunge la 240 KW anual (0.8 KW pentru o spalare in modul standard), in timp ce apa consumata pentru o spalare ajunge la 9 litri.

Poate ca la prima vedere pare mult, dar daca luam in considerare capacitatea de incarcare a masinii, cu siguranta nu mai este asa. Asta pentru ca o astfel de masina de spalat vase poate sa se ocupe de 14 seturi de vesela, adica si in cazul unor petreceri cu multi invitati vei reusi sa speli totul intr-o singura tura. Iar eficienta la spalare, cat si la uscare este de clasa A, asa ca nu vei avea nicio problema cu niciuna dintre ele.

Cu ajutorul butoanelor situate langa display se pot seta diferite programe de spalare si se poate apela la doua nivele pentru temperatura. Exista programe pentru spalare rapida, intensiva sau normala, spalare eco sau pentru produsele mai sensibile, dar si pentru cristale, in cazul ultimelor doua protectia fiind una superioara.

Si asa cum se intampla si in cazul masinilor de spalat rufe, acest model vine si cu elemente de siguranta, cum ar fi sistemul impotriva copiilor (care blocheaza butoanele in timpul spalarii) si cel pentru inundatii. Exista chiar si programare intarziata, asa ca masina poate sa spele si cand nu esti acasa.

Acestea fiind spuse, este destul de clar ca Hotpoint LFF 8M132 EU este o masina de spalat vase de cea mai inalta calitate, dar si una cu un raport calitate pret performant. Poate ca nu ofera si un aspect pe masura performantelor, care cu siguranta acestea din urma sunt mult mai importante.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M132 EU: masina de spalat vase de calitate premium"

masina de spalat vase hotpoint lff 8m132 eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro