Tehno News RO

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40E80EU: pentru profesionisti


Traim in era moderna, iar tendinta umanitatii este de a usura din ce in ce mai mult lucrurile pe care trebuie sa le facem zi de zi fara sa pierdem mult timp facand lucruri marunte. Masina de spalat vase Bosch SPV40E80EU este ideala pentru cine vrea sa petreaca extrem de putin timp in bucatarie spaland vasele murdare dupa o masa gustoasa si care a necesitat folosirea multor recipiente.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40E80EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


bosch spv40e80eu.jpg

Potrivita pentru orice bucatarie
Inainte de a achizitiona o masina de spalat vase trebuie sa va ganditi foarte bine ce tip de masina de spalat vase vreti sa achizitionati. Trebuie sa reflectati asupra faptului daca doriti sa va achizitionati o masina de spalat vase de sine statatoare sau una incorporabina, adica sa o incadrati in restul de mobilier din bucataria dumneavoastra. Bosch SPV40E80EU este o masina de vase incorporabila si este usor sa ii gasiti un loc indiferent daca aveti bucataria deja mobilata sau urmeaza sa o mobilati. Dimensiunile sale de 81.5 x 44.8 x 55 cm (IxLxA) va ajuta sa o incadrati perfect sub blatul de bucatarie, insa acest lucru depinde si de faptul cum aveti deja amenajata casa.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40E80EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Masina de spalat vase Bosch SPV40E80EU este ideala pentru orice tip de bucatarie, atat pentru cei mai pretentiosi cat si pentru cei care au adoptat un design minimalist atunci cand si-au amenajat bucataria. Nu iese din tipare cu culoarea sa, fiind alba si usor de asortat cu restul mobilierului dumneavoatstra.

Un aliat puternic in bucatarie
In momentul in care decideti sa va achizitionati o masina de spalat vase, va ganditi bineinteles si la costuri, gandindu-va ca poate o sa va incarce facturile la energie electrica si apa. Bosch SPV40E80EU face parte din categoria electrocasnicelor cu clasa de eficienta energetica A+ cu un consum de energie de 0.78kW pe ciclu de spalare, ceea ce inseamna ca nu o sa aveti supraincarcata factura la curent. Consumul sau de apa in program Eco este de 9.5 l, iar daca faceti o comparatie cu spalatul la mana al vaselor murdare, o sa ajungeti la concluzia ca nu o sa platiti in plus la factura de apa folosind aceasta masina de spalat vase.

Un avantaj al masinii de spalat Bosch SPV40E80EU il reprezinta sistemul DosageAssist care asigura o curatare impecabila a vaselor murdare indiferent de tipul detergentului folosit. Avantajos este si sistemul ActiveWater pe care il are aceasta masina de spalat vase deoarece cu ajutorul acestui sistem, masina de spalat are un consum redus de apa. Bosch SPV40E80EU are un numar de 4 programe de spalare si o capacitate de spalare de 9 seturi de vase. De asemenea are incluse si 4 nivele de temperatura ceea ce inseamna ca puteti manevra cu usurinta temperatura la care doriti sa spalati vasele murdare in functie de materialul lor.

In plus, cu masina de spalat Bosch SPV40E80EU nu trebuie sa va faceti griji in privinta zgomotului produs deoarece este foarte silentioasa, avand un nivel de zgomot de 48 dB si in plus detine si EcoSilence Drive, un motor cu tehnologie brushless (BLDC). Daca aveti copii mici, trebuie sa aveti in vedere faptul ca masina de spalat vase Bosch SPV40E80EU nu are sistem de siguranta pentru copii, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ii lasati sa se joace in preajma ei. Are in schimb un sistem de protectie pentru inundatii, asadar puteti sa o puneti in functiune si sa plecati de acasa fara grija faptului ca v-ati putea inunda casa. Concluzionand, daca doriti sa uitati de grija vaselor murdare, alegeti la un pret avantajos masina de spalat vase Bosch SPV40E80EU, deoarece este aliatul pe care oricine si-l doreste in bucatarie

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40E80EU: pentru profesionisti "

bosch spv40e80eu_2.jpg
bosch spv40e80eu__3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro