Tehno News RO

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU: calitatea extraordinara


Masinile de spalat vase au devenit tot mai populare in ultimii ani, fiind tot mai des intalnite in casele romanilor, pentru ca astfel de produse au o multime de avantaje de care se poate bucura oricine, de la faptul ca nu mai trebuie sa depui efort pentru a spala vasele, pana la faptul ca rezultatul obtinut este unul superior spalarii manuale.

De aceea, trebuie sa ai in vedere cum iti poti alege acest tip de aparat, fara sa faci compromisuri in vederea calitatii, dar nici sa nu cheltuiesti prea multi bani.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


bosch spv40m20eu.jpg

Daca vrei un model de masina de spalat vasele de calitate, iti poti alege aceasta masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU, un model cu adevarat inovator. In primul rand, designul sau este extraordinar prin simplitatea sa, la care se adauga faptul ca aparatul este unul incorporabil, deci, daca vrei sa faci economie de spatiu in bucataria ta, poti sa-ti cumperi acest produs, deoarece te va ajuta sa faci acest lucru.

Dimensiunile sale sunt de 81.5 x 44.8 x 55 de centimetri (I x L x A), cu un nivel maxim produs de zgomot de 48 de decibeli. Ca urmare, poti sa inserezi acest aparat foarte usor in orice corp de mobila si nici nu va fi un aparat zgomotos.

Informatii in plus despre modelul Bosch SPV40M20EU
Modelul de masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU are o capacitate de noua seturi si dispune de patru programe care se pot folosi pentru a fi spalate vasele. Printre aceste programe se numara cel de prespalare. Un sistem remarcabil la acest produs este Aqua Stop, care este alcatuit dintr-un furtun de alimentare care are peretele dublu, la care se adauga o supapa de siguranta, dar si un colector de pardoseala care are un intrerupator cu flotor, ceea ce iti va oferi protectie completa contra pagubelelor pe care le poate produce apa. Mai mult, acest lucru este garantat de catre compania producatoare, Bosch, pe toata perioada de functionare a aparatului.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Trebuie mentionat si cosul Vario, care se poate aseza foarte usor in cosul inferior, oferindu-ti in acest fel un spatiu in plus pentru tacamurile tale. Modelul de masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU are si o tehnologie pentru protejarea sticlei, pentru ca apa dedurizata duce la coroziunea sticlei. Astfel, prin aceasta tehnologie care are rolul de a proteja sticla, se poate regla oricand care sa fie gradul de duritate pe care sa-l aiba apa. Astfel, te vei asigura ca toate paharele tale de valoare ori variatele de portelanuri mai fragile vor fi mereu spalate cu o grija speciala.

Toate aceste aspecte sunt foarte interesante la aceasta masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU si te vor convinge sa o cumperi, insa, ultimul criteriul este pretul. Aparatul are in jur de 2.000 de lei, drept cost, in cele mai multe magazine, dar, cu putin noroc, il gasesti acum la reducere.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40M20EU: calitatea extraordinara"

bosch spv40m20eu_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro