Tehno News RO

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU: Un real ajutor


Oricine stie sa aprecieze o mancare delicioasa, nu-i asa? Iar daca aceasta este preparata de mama, bunica sau un prieten care este pasionat de gatit, este clar ca preparatul care va rezulta este o adevarata delicatesa, chiar daca nu include ingrediente sofisticate. Insa, ce se intampla cu toate vasele care raman in urma procesului de preparare al mancarii? Stiti voi, toate acele farfurii enervante, pahare, castroane, tacamuri, tavi si oale? Ei bine, stim noi raspunsul corect la aceasta intrebare. Masina de spalat vase incoporabila Bosch SPV69T80EU - un model care nu isi va dezamagi sub nicio forma utilizatorii. Drept urmare, am decis si noi sa va prezentam acest dispozitiv inovativ.

Masina de spalat vase Bosch SPV69T80EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


bosch spv69t80eu.jpg

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SPV69T80EU - detalii legate de aspect
Pentru ca o masina de spalat vase sa se integreze bine in bucataria utilizatorului, este un “must” ca ea sa arate bine. Drept urmare, producatorii Bosch au investit nu doar in aspectele tehnice, ci si in design, astfel incat masina de spalat vase sa se dovedeasca o alegere buna. Ea are culoarea alb imaculat, o nuanta usor de asortat cu alte dispozitive din bucatarie. Dimensiunile sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm, iar nivelul de zgomot este de doar 44 dB, fiind mai mic decat in cazul altor modele de pe piata.

Masina de spalat vase Bosch SPV69T80EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Ce se poate spune despre caracteristicile tehnice ale a produsului
In primul rand, se poate vorbi de o ajustare usoara atunci cand vine vorba de acest model de masina de spalat vase. Ea are capacitatea sa-si seteze temperatura apei si timpul de clatire, in functie de vasele care urmeaza sa fie spalate. Stiti foarte bine ca unele vase sunt mai murdare decat altele, in functie de tipurile de preparate pentru care se folosesc.

In al doilea rand, un alt atu important pe care modelul Bosch SPV69T80EU il are este cel legat de functia Aqua Stop, specifica modelelor din gama Bosch, care impiedica inundatiile. Asa ca, daca folositi functia de programare intarziata, un alt atribut al dispozitivelor moderne, nu trebuie sa va faceti griji ca masina de spalat vase va inunda camera in lipsa dumneavoastra. Si, apropo de functia de intarziere, aceasta este ideala atunci cand va doriti sa gasiti vasele curate, la o anumita ora, ca de exemplu inainte sa ajunga prietenii dumneavoastra in vizita.

Modelul Bosch SPV69T80EU poate fi catalogat in acelasi timp drept unul ideal si pentru spalarea vaselor pline de grasimi precum oalele si tigaile, datorita unei functii inteligente numite IntensiveZone cu rol de pulverizare a apei, intr-un mod mai intens. Exista si un atribut numit LoadSensor care detecteaza cat de incarcata este masina de spalat vase. Este clar ca pentru incarcaturi mai este nevoie de o cantitate mai mica de apa, iar masina de spalat vase este capabila sa detecteze acest lucru imediat.

Ca o concluzie privind acest model de masina de spalat, se poate spune ca ea este cu siguranta o alegere buna, mai ales daca se ia in considerare clasa sa de eficienta economica A+++. O problema este insa pretul. Este un pret destul de piperat, pe care, din pacate, nu toti utilizatorii si-l pot permite in momentul de fata.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU: Un real ajutor"

bosch spv69t80eu_2.jpg
bosch spv69t80eu_3.jpg
bosch spv69t80eu_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro