Tehno News RO

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5205LO: mai mult ajutor


Sunt multe lucruri care trebuie avute in vedere cand este vorba despre cum sa va faceti viata mai usoara, dar la fel poate fi vorba si despre moduri de a face viata mai usoara celorlalti, insa pentru toate cazurile conteaza modul prin care realizati asta. Pentru cei care au de stat ceva timp in bucatarie poate nu ar fi rau sa le usurati viata prin aducerea in slujba lor a unor electrocasnice moderne care sa preia foarte multe activitati din mana lor, sau poate care sa preia o cantitate mare de munca. Cum am facut deja referire la partea de gatit, cu siguranta dupa un timp indelungat petrecut pentru in bucatarie nu mai este energie si pentru curatarea si spalarea vaselor, iar elementul ce poate fi cel mai important in astfel de situatii este masina de spalat vase Electrolux ESL5205LO.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5205LO

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


electrolux esl5205lo.jpg

Un prim element care o poate face sa fie modelul potrivit pentru voi este faptul ca discutam despre un model incorporabil, iar asta ii permite sa fie asezata si instalata foarte usor folosind la maxim suprafata bucatarei voastre. In cazul in care este vorba despre instalarea efectiva atunci dimensiunea pe care o are Electrolux ESL5205LO este una de 81.8 x 59.6 x 55 cm, dar la care mai adaugam si partea de deschidere a usii pentru incarcarea si scoaterea vaselor. Tot ca si pozitionare mai poate conta nivelul de zgomot pe care il produce, si fiind vorba despre un nivel maxim de 45 dB asta va poate spune si daca puteti sa apelati la o functionare nocturna.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5205LO

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Mai bine
Cu siguranta rolul masinii de spalat vase este unul bine stabilit, dar mai poate fi vorba si despre posibilitatea de a alege Electrolux ESL5205LO in detrimentul altor modele, datorita capacitatii de incarcare de pana la 13 seturi.

O astfel de cantitate de vase poate fi asociata foarte usor cu un local sau o familie foarte numeroasa, dar nu treuie insa sa va faceti probleme ca puteti spala vase si atat pentru ca acest mode complet incorporabil vine si cu un suport de pahare. Pentru partea de intretinere, ceea ce ofera este o sita de autocuratare dar va poate fi de mare ajutor, dar si elemente precum indicatorul de finalizare al programului de spalare sau poate posibilitatea programarii intarziate de pana la 24h. Posibilitatea de a avea vase curate si igienizate exact cand doriti este cu siguranta de dorit, si pentru asta o sa puteti foarte usor sa apelati la unul dintre cele 6 programe disponibile dar si la controlul electronic asupra functionarii. Intre programele pe care le ofera se afla cel normal, cel de spalare intensiva pentru vase mai murdare sau pline de grasime dar si un program de spalare Bio/ Eco si unul de spalare rapida. Nu este suficienta doar prezenta unui astfel de model Electrolux ESL5205LO si atat ci este importanta si latura eficientei sale, si veti avea partea de eficienta A pentru spalare si uscare, iar pentru partea de consum de energie electrica o clasa de eficienta energetica A++ cu un consum mediu anual de 262 kWh.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5205LO: mai mult ajutor"

electrolux esl5205lo_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro