Tehno News RO

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSPB 7M116 X EU: un model compact


Ce ar fi daca de maine problema vaselor murdare ar disparea? Ce ar fi daca ati face o investitie inteligenta precum o masina de spalat vase, al carei rol este de a va ajuta sa face economii de timp? Iar in cazul in care aceasta idee va surade, va recomandam modelul de masina de spalat vase partial incorporabila Hotpoint LSPB 7M116 X EU, un produs cu o dimensiune compacta, dar cu un pret bun si caracterisitici destul de satisfacatoare pentru utilizatori. Iata despre ce este vorba mai exact.

Masina de spalat vase Hotpoint LSPB 7M116 X EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


hotpoint lspb 7m116 x eu.jpg

Hotpoint LSPB 7M116 X EU - detalii privind performanta
Atunci cand vine vorba de achizitionarea unei astfel de masini de spalat, un prim lucru care ii preocupa pe utilizatori este cat de multe seturi este capabila sa spele aceasta. Iar in cazul acestui dispozitv, capacitatea este generoasa, dar era loc si de mai bine. Astfel, este vorba de 10 astfel de seturi de vase, in timp ce alte masini pot ajunge pana la 14 seturi. Pana la urma, este cumva firesc ca masina de spalat vase sa aiba o capacitate mai redusa, avand in vedere faptul ca ea vine si cu dimensiuni destul de compacte.

Masina de spalat vase Hotpoint LSPB 7M116 X EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Dincolo de acest lucru, masina de spalat vase Hotpoint LSPB 7M116 X EU face parte din clasa A+, ceea ce o face un model destul de economic. Ea este echipata cu 7 programe care trebuie setate de utilizator in functie de tipul de vase care urmeaza sa fie curatate. De exemplu, pentru vasele ceva mai sensibile, este nevoie de un program mai usor, pentru vasele pline de murdarie de un program mai intens, atat in ceea ce priveste apa, cat si cantitea de detergent consumata. Iar pentru a va da seama cum stau mai exact lucrurile, va spunem ca specialistii au catalogat masina ca facand parte din clasa A si atunci cand vine vorba de procesul de curatare, dar si atunci cand vine vorba de procesul de uscare, ceea ce reprezinta o serie de vesti destul de bune pentru potentialii cumparatori. Hotpoint LSPB 7M116 X EU sta bine nu doar la capitolul energie consumata, ci si la celelalte capitole, respectiv clasa de eficienta de spalare si respectiv uscare care sunt tot A. Controlul sau se realizeaza mecanic, insa, nu este deloc dificil.

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca masina vine cu noua niveluri de temperatura si o tehnologie de tipul Sensor System. Iar daca vreti sa va dati seama ce inseamna mai exact consumul acestei masini, trebuie sa va spunem ca este vorba de un consum anual de 237 kW si 2520 L. Poate parea mult, dar de fapt, este vorba de 0,83 kW/ciclu de spalare si respectiv 9 L/ ciclu.

In ceea ce priveste accesoriile, acestea sunt dintre cele mai potrivite. Exista un cos de vase reglabil ca inaltime, astfel incat sa aiba loc chiar si vasele mari, un compartiment pentru sare, loc special pentru depozitarea tacamurilor si lista poate continua. Masina de spalat vase Hotpoint LSPB 7M116 X EU este destul de silentioasa, avand un nivel de zgomot de doar 46 Db si dimensiuni bune de 82 x 44.5 x 57 cm.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSPB 7M116 X EU: un model compact"

hotpoint lspb 7m116 x eu_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro