Tehno News RO

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P


Multi romani nu s-au lasat convinsi de utilitatea masinii de spalat vase, nici macar atunci cand a aparut pe piata in tara noastra. De atunci, insa, lucrurile s-au schimbat, beneficiile tehnologice de care dispune fiind suficiente pentru a-i face pe multi oameni sa se razgandeasca si sa vada partea plina a paharului, precum si avantajele pe care le ofera un astfel de aparat. Masina de spalat vase devine foarte utila mai ales in cazurile in care ai de spalat foarte multe vase, fie pentru o familie mare sau pentru foarte multi musafiri.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


whirlpool wkio 3t123 6p.jpg

Alege o masina de spalat vase incorporabila de la Whirlpool
Unul dintre criteriile pe care trebuie sa le urmaresti sa le indeplineasca aparatul este eficienta energetica. De exemplu, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P face parte din clasa de eficienta energetica A++. Asta inseamna ca modelul are un consum redus de apa si de energie. In general, produsele noi lansate fac parte din clasa A sau una superioara (ca si acest model), deci nu trebuie sa-ti faci neaparat foarte multe griji in legatura cu acest criteriu.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Capacitatea de care dispune masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P este de 14 seturi, fiind ideala pentru orice tip de gospodarie, doarece iti permite sa speli mai multe vase deodata. In total, dispozitivul are 10 programe care sunt controlate electronic. In cazul in care nu poti sa umpli aparatul cu 14 seturi de fiecare data, dispui si de optiunea de a o incarca doar pana la jumatate.

Printre filtrele si optiunile pe care le poti utiliza cu masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P se numara un filtru de autocuratare, un program de prespalare, unul normal si unul rapid, un program insensiv, dar si unul Bio/Eco. La acestea se mai adauga si optiuni ca cea de Daily 60, Pahare Overnight – silentios si Power Clean. Nivelul maxim de temperatura pentru masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P atinge cifra patru. Programarea intarziata poate fi realizata pentru un interval variat, de la o singura ora si pana la 12 ore. Evident, modelul dispune de un indicator pentru mentionarea terminarii programului, precum si unul de sare.

Pentru a te asigura ca aceasta masina de spalat vase isi face cel mai bine treaba, foarte important este sa alegi un detergent de calitate, deoarece cu unul de proasta calitate vasele nu se vor spala la fel de bine – acest lucru este valabil indiferent de modelul de masina de spalat vase pe care il cumperi. Alte produse care se recomanda a fi folosite alaturi de masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P pentru a-i prelungi viata si pentru a obtine cele mai bune rezultate sunt lichidul de clatire, sarea pentru astfel de dispozitive si solutia anticalcar. O varianta este sa alegi un detergent de tip all in one, care include toate acele produse intr-unul singur. Ai grija de masina si o vei putea utiliza multi ani de acum inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro