Tehno News RO

Masina de spalat vase Real Life Electrolux ESF8555ROX: tot ce ai nevoie in bucatarie


Indiferent de motivul pentru care aveti foarte multe vase de curatat, ca aveti o masa festiva sau o mica afacere in domeniul restaurantelor, puteti sa apelati cu incredere la o masina de spalat vase. Cei de la Electrolux vin in ajutorul vostru cu un produs foarte performant, materializat in masina de spalat vase Real Life Electrolux ESF8555ROX.

Masina de spalat vase Real Life Electrolux ESF8555ROX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


masina de spalat vase real life electrolux esf8555rox.jpg

Aspectul pe care aceasta masina de spalat vase cu incarcare frontala il aduce in casa ta este unul foarte modern si se datoreaza atat nuantei de inox, dar si prezentei panoului de control si a celui de afisaj LCD. Panoul dispus in partea superioara a usii ne ofera informatii cu privire la programul de spalare, dar si timpul ramas din acesta. Tot legat de aspect mai avem dimensiunea constructiva a acesteia care te ajuta sa iti dai seama de spatiul necesar pentru montarea acesteia, astfel avand 850 x 596 x 610mm.

Masina de spalat vase Real Life Electrolux ESF8555ROX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


O utilizare eficienta a spatiului
Principala legatura intre dimensiune si eficienta este data de capacitatea de spalare de pana la 15 seturi,datorita formei si dimensiunii XXL a cuvei, fiind una dintre cele mai mari capacitati de pe piata in acest moment. Datorita acestei caracteristici, poti da oricand si la orice ora o petrecere fara nici un fel de probleme sau de griji. Aceasta capacitate de vase se poate spala cu ajutorul unuia dintre cele 6 programe de functionare care garanteaza rezultate foarte bune, indiferent de materialul acestora. Fiind dotata cu suporturi SoftGrip, aceasta acorda o atentie speciala paharelor, fie ele de vin sau sampanie, asigurandu-le o stabilitate pe toata durata procesului de spalare. Aceasta mai dispune si de o tava care sa va permita punerea cestilor de cafea sau a tacamurilor pentru spalare, iar dupa finalizarea acestui proces o puteti lua direct pentru a o duce la dulapul de pastrare a acestora.

Tehnologia de economisire a apei face ca aceasta sa aiba nevoie de doar o jumatate de cantitate pentru a avea vase curate. Mai in detaliu putem specifica faptul ca are un consum anual de apa de 2100litri, iar in materie de consum de energie gasim la aceasta masina de spalat vase unul de 0.96 KW/ciclu de spalare si un consum anual de aproximativ 270 KW. Aceste niveluri de consum ne garanteaza faptul ca masina de spalat este nu doar una performanta,ci si economa, fiind incadrata in clasa de eficienta la spalare si uscare specifica celei A, iar in materie de eficienta energetica gasim clasa A++.

Bazandu-ne pe toate aceste caracteristici, puteti foarte usor sa lasati masina sa functioneze si sa va vedeti de alta treaba, intrucat aveti la dispozitie sistemul de protectie impotriva inundatiei. Un alt avantaj este dat si de functia de oprire in mod automat la finalizarea fiecarui program de spalare.

Avand un pret corespunzator performantelor de care da dovada, masina de spalat vase Real Life Electrolux ESF8555ROX ne asigura atat o cantitate foarte mare de vase spalate cat si o calitate foarte buna a spalarii vaselor, darsi linistea locuintei, avand un nivel de zgomot de 46 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro