Tehno News RO

Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000: Isi face bine treaba


Printre cele mai apreciate mancaruri romanesti se numara chiftelutele, sarmalele, musacaua cu cartofi si vinete, mici si ciorba de perisoare. Ce au in comun toate aceste preparate pe care nu doar romanii le apreciaza, ci si turistii straini care se afla in vizita in tara noastra? Faptul ca au ca principal ingredient carnea tocata. Tocmai de aceea, ele sunt atat de gustoase si tind sa fie consumate in preajma sarbatorilor importante cum ar fi Craciunul sau Pastele. Drept urmare, pentru a putea obtine aceste preparate orice bucatar iscusit are nevoie de o masina de tocat carne. Si nu orice fel de masina, ci modelul Kenwood MG700 Excel Pro 2000 recomandat celor care trateaza gatitul ca pe o activitate relaxanta, dar in acelasi timp serioasa.

Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


kenwood mg700 excel pro 2000.jpg

Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000 pe langa faptul ca este laudata pentru ca isi face bine treaba, vine cu un design modern si inovativ. Ea are culoarea argintie si o dimensiunea de 385 x 380 x 220 mm. Nu este o dimensiunea mare, avand in vedere performanta pe care o garanteaza acest model.

Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000 – dotari, specificatii si functii
Designul emblematic al acestui dispozitiv de tocat carne, alaturi de puterea de 2000 W, transforma masina de tocat carne intr-o adevarata necesitate in orice bucatarie modern decorata. Drept urmare, acest dispozitiv este capabil sa proceseze pana la 3 kg de carne pe minut. Totul se datoreaza si accesoriilor care modelul Kenwood MG700 Excel Pro 2000 le are in dotare si anume: o tava incapatoare pentru a se aseza bucatile de carne, un tub de alimentare din metal si trei tipuri de site care permit un tocat grosier, fin sau mediu.

La fel de folositoare se dovedesc si accesoriile pentru carnati si chiftele. Carnatii realizati din carne de buna calitate, provenita de la animale crescute in conditii optime, condimentati si asortati cu un sos corespunzator, reprezinta o mancare satioasa si extrem de delicioasa. In acelasi timp, acest tip de preparat se poate dovedi mult mai sanatos decat cele care se gasesc in supermarketuri. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca cel care prepara carnatii stie exact ce fel de carne foloseste, astfel incat aceasta sa nu se dovedeasca daunatoare pentru organism.

Insa asta nu e tot. Pentru ca masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000 sa poate fi folosita in conditii bune, ea vine dotatata cu picioare anti-alunecare ce o ajuta sa nu se deplaseze de pe masa in timpul procesului de tocare. Iar pentru ca lucrurile sa decurga si mai bine, acest dispozitiv este dotat si cu spatiu pentru depozitarea cablului de alimentare.

Din punct de vedere al pretului care a fost stabilit pentru masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000 se poate spune ca acesta este unul potrivit si accesibil mai multor tipuri de buzunare. Drept urmare, acest dispozitiv este o investie buna, avand in vedere si buna calitate de care se bucura produsele acestei companii. Mai mult decat atat, chiar si restaurantele care prefera sa prepare produsele pe baza de carne au ales sa investeasca in astfel de masini de tocat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Masini de tocat carne

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000: Isi face bine treaba"




Galerie foto: "Masina de tocat carne Kenwood MG700 Excel Pro 2000: Isi face bine treaba"

kenwood mg700 excel pro 2000_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro