Tehno News RO

Monitor Acer G237HLA: Siguranta pentru ochi si tehnologie eco-friendly


Cel mai bun monitor pentru un sistem desktop PC este acela care iti ofera, in primul rand, siguranta si protectie a ochilor, mai ales celor care obisnuiesc sa petreaca multe ore in fata calculatorului, iar in al doilea rand cel care dispune de o tehnologie eco-friendly, care ii asigura un consum redus de energie.

Monitor LED Acer G237HLA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


acer g237hla.jpg

Multe dintre monitoarele LED existente pe piata in prezent sunt economice si asigura un consum redus de energie, iar o recomandare ideala pentru cei care sunt in cautarea unui asemenea echipament periferic de ultima generatie este modelul Acer G237HLA, care are un design compact si atractiv, fara margine, un aspect futurist care exprima eleganta si bun gust, cu o carcasa de culoare neagra. Are o greutate de doar 3 kilograme, iar dimensiunile totale ale dispozitivului masoara 532 x 402 x 185 (W x H x D) mm.

Monitor LED Acer G237HLA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Vizualizari extinse si o rezolutie magistrala
Monitorul Acer G237HLA are un ecran Wide cu o diagonala de 23 de inch, o rezolutie optima de pana la 1920 x 1080 pixeli Full HD, cu 16.7 milioane de culori, tehnologie de iluminare de 250 cd/mp, un timp de raspuns de pana la 4 ms, un aspect al imaginii de tip 16:9 si un contrast dinamic care se ridica pana la 100000000:1.

Modelele din gama G7 sunt ecologice in conformitate cu standardul RoHS si nu contin mercur, iar, datorita tehnologiilor Acer EcoDisplay si cea de iluminare a fundalului cu LED-uri albe, veti beneficia de un consum foarte mic de energie si veti contribui la conservarea resurselor globului.
Pentru cei care nu stiau, Acer utilizeaza ambalaje reciclabile, reducand major impactul asupra mediului inconjurator.

Modelul Acer G237HLA ofera o protectie sporita ochilor datorita unui filtru de lumina albastra, fara diverse tehnologii de anti-reflexie sau fara scintilatii. De mentionat ca acest filtru pentru lumina albastra ofera posibilitatea utilizatorului sa aleaga cata lumina albastra care dauneaza ochilor va trebui ca monitorul sa elimine pentru a fi in siguranta. Aceasta tehnologie este un atu al acestui model, deoarece cauza principala a problemelor de vedere a multor persoane este aceasta lumina albastra.

Acest monitor ofera vizualizari extinse a imaginii datorita tehnologiei IPS, care ajuta utilizatorul sa perceapa culori mai puternice si mult mai deschise, chiar si in momentele cand sunt privite din unghiuri largi.

Puterea dispozitivului este de 25 W, iar conectivitatea acestuia este alcatuita dintr-un port HDMI, un port DVI si un port VGA, folosite adesea la conectarea altor echipamente alternative la monitor. Spre exemplu, daca dispuneti de un cablu HDMI, aveti posibilitatea de a conecta monitorul la televizor sau la laptop.

Datorita design-ului elegant, subtire si fara margini pe care modelul Acer G237HLA il are, aveti posibilitatea sa conectati mai multe monitoare, unul langa altul, si sa realizati un ecran mai mare. De asemenea, aveti posibilitatea de a alege culoarea potrivita stilului dumneavoastra si veti putea inclina afisajul prin rabatarea de la -5 la 15 grade.

Echipamentul acesta are un raport pret-calitate de exceptie si reprezinta alegerea ideala pentru un divertisment multimedia, la cea mai buna calitate a imaginilor si culorilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:
Video pentru: "Monitor Acer G237HLA: Siguranta pentru ochi si tehnologie eco-friendly "
Galerie foto: "Monitor Acer G237HLA: Siguranta pentru ochi si tehnologie eco-friendly "

acer g237hla_2.jpg
acer g237hla_3.jpg
acer g237hla_4.jpg
acer g237hla_5.jpg
acer g237hla_6.jpg
acer g237hla_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro