Tehno News RO

Monitor Acer K242HQLCBID: Toate domeniile au nevoie de un upgrade


Cand vine vorba despre upgrade-uri, ceea ce trebuie sa aveti in vedere in primul rand este tinerea pasului cu tehnologia si incercarea, pe cat posibil, sa aveti mereu in jurul vostru produse electronice, electrocasnice sau IT moderne si performante. Trebuie pentru acest lucru sa fiti insa si informati despre produsele care se afla pe piata si care pot veni in sprijinul acestei mentineri a modului de evolutie al tehnologiei. Daca situatia sau categoria in care va pozitionati este cea a unui utilizator de PC, modul in care puteti fi mereu moderni este sa tineti cont de performantele sau caracteristicile unitatii centrale, la un nivel ridicat, dar si de prezenta unui monitor modern.

Monitor LED Acer K242HQLCBID

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


acer k242hqlcbid.jpg

Acer K242HQLCBID este unul dintre modelele de monitoare care va poate ajuta cu brio sa beneficiati de tot ce este mai bun pentru voi si pentru a beneficia de o experienta video deosebita la fiecare utilizare. Totusi, impactul si efectul acestui model nu se limiteaza la cel functional si al afisarii continuturilor rulate de pe PC. Acesta mai prezinta si unele trasaturi moderne, datorita formei minimaliste a suportului si rama destul de bine finisata.

Monitor LED Acer K242HQLCBID

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Pentru cei care doresc sa stie ce aspect video vor avea la dispozitie, au in primul rand dimensiunea ecranului sau, mai bine spus, diagonala acestuia care este de 24 inch, fiind una mai mult decat suficienta pentru orice continut si orice fisier rulat. Pentru a avea insa o asemenea diagonala, trebuie sa tineti cont si de faptul ca Acer K242HQLCBID va oferi o dimensiune monitorului care tine de spatiul pe care va trebui sa il faceti pe birou pentru a-l instala. Montarea insa se poate face foarte usor si in situatia in care doriti sa il pozitionati pe un alt suport, deoarece standul cu care este prevazut si grosimea sa permite acest lucru.

Un upgrade si pentru partea video
Revenind la modul de utilizare si la destinatia principala a acestui model, veti avea la dispozitie, pe langa diagonala, si o tehnologie TN de realizare, un aspect al imaginii de 16:9, dar si un format wide al acestui ecran. Fiind un model destul de modern, timpul de reactie al acestuia este mai redus, ajungand la o valoare de pana la 5 ms, dar tot datorita caracteristicii moderne veti primi si un contrast dinamic de 100000000:1 care, cu siguranta, vor face ca imaginile care vor fi prezente pe acest monitor Acer K242HQLCBID sa fie foarte vii si foarte aproape de realitate.

Continuarea normala a calitatii imaginilor va fi prin intermediul rezolutiei pe care acesta o va avea, fiind vorba despre 1920 x 1080 pixeli, si care este pozitionata in formatul Full HD. Desi nu este cea mai noua rezolutie de pe piata, aceasta va face fata cu brio fie filmelor sau jocurilor voastre, mai ales ca este insotita de o iluminare de 30 cd/mp, dar si de o reproducere a culorilor de 16.7 milioane. Daca este sa va orientati dupa pretul de achizitie pe care monitorul Acer K242HQLCBID il are, atunci s-ar putea sa fiti putin reticenti, insa, de fapt, este un pret relativ justificat atat de latura exterioara, cat si de cea functionala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Monitor Acer K242HQLCBID: Toate domeniile au nevoie de un upgrade"

acer k242hqlcbid_2.jpg
acer k242hqlcbid_3.jpg
acer k242hqlcbid_4.jpg
acer k242hqlcbid_5.jpg
acer k242hqlcbid_6.jpg
acer k242hqlcbid_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro