Tehno News RO

Monitor Acer R221Qbmid: momentul oportun pentru un astfel de produs


Exista multe situatii in care tehnologia va poate da de furca si va poate pune in fata unor situatii mai dificile, iar daca ne referim la partea legata de dispozitivele IT care va inconjoara parca cu atat mai mult acestea pot fi o problema. Avantajul in ceea ce priveste aceste probleme este faptul ca exista numeroase solutii la care puteti apela si numeroase produse pe care le puteti utiliza in beneficiul vostru. Daca este vorba despre un sistem PC pe care il folositi si care se poate dovedi problematic din cauza monitorului vechi sau care nu ofera performantele pe care le doriti, varianta optima pentru care puteti opta este modelul Acer R221Qbmid.

Monitor LED Acer R221Qbmid

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


acer r221qbmid.jpg

Tipul de monitor pe care il utilizati poate fi unul vechi, poate fi unul cu tub catodic sau poate fi unul care, desi are un ecran plat, tot ocupa mult loc pe birou si asta nu datorita unui display generos ca si diagonala. Ceea ce ofera in schimb Acer R221Qbmid este in primul rand posibilitatea amenajarii locului de munca dupa cum doriti si dupa cum considerati mai eficient pentru voi. Acest lucru se datoreaza in primul rand dimensiunii pe care o are si este vorba despre o lungime de 498 mm, despre latimea de 384 mm, inaltimea de 224 mm, dar si de greutatea de doar 2.3 kg. Dupa instalare, insa, o sa va bucurati si de un aer nou, modern si elegant adus de acest monitor de culoare neagra datorita designului si finisajelor foarte reusite, dar si a suportului usor futurist.

Monitor LED Acer R221Qbmid

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Oportunitatea schimbarii
Alegerea acestui model nu trebuie sa fie facuta decat daca modelul vechi nu mai corespunde, dar poate fi vorba si despre unele achizitii necesare la inceputul unei afaceri. Indiferent, insa, de nevoi, faptul ca Acer R221Qbmid este un model pozitionat in gama de produse destinate Home and Office nu inseamna ca acesta nu poate fi utilizat si pentru a rula diverse programe sau jocuri. In toate situatiile, insa, ceea ce ar putea fi cel mai important sunt caracteristicile privind performantele pe care le ofera un monitor si putem incepe cu faptul ca veti avea un ecran cu o diagonala de 21.5 inch.

Legat de diagonala, insa, mai sunt legate ca si importanta si elemente cum ar fi rezolutia care influenteaza calitatea imaginilor, iar Acer R221Qbmid vine cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Pentru si mai multe detalii sau mai multe caracteristici ale imaginilor care vor rula pe ecranul monitorului, veti avea, pe langa rezolutie, si un contrast dinamic de 10000000:1, dar si un numar de 16.7 milioane de culori. Fiind totusi vorba de un monitor, este importanta si viteza de lucru a acestui model sau de conexiunea cu alte dispozitive, iar pentru asta veti avea o viteza de raspuns de 4 ms.

Pentru conexiune intervin insa porturile pe care le detine si poate fi vorba despre un port DVI, un port HDMI sau un port VGA. Terminand toate caracteristicile modelului Acer R221Qbmid, nu va mai ramane de analizat decat pretul de achizitie al acestuia, dar nici acest element nu va fi o problema majora.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Monitor Acer R221Qbmid: momentul oportun pentru un astfel de produs"

acer r221qbmid_2.jpg
acer r221qbmid_4.jpg
acer r221qbmid_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro