Tehno News RO

Monitor Acer XB271HBMIPRZ: mai mult decat un ecran


Cand vine vorba despre utilizarea unui monitor pentru calculator, lucrurile pot sta destul de simplu si poate fi vorba despre utilizarea unui model care este util sau utilizarea unui model care va poate face sa traiti noi experiente in ceea ce priveste utilizarea unui PC. Pentru cei care doresc acest lucru, exista modele din ce in ce mai uimitoare, iar pentru partea de experienta video cu totul speciala se poate opta pentru un model Acer XB271HBMIPRZ.

Monitor Acer XB271HBMIPRZ

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


acer xb271hbmiprz.jpg

Utilizarea unui asemenea model poate avea legatura cu nevoia de a face un upgrade sistemului vostru, iar daca aveti o unitate centrala de ultima generatie cu siguranta este nevoie si de un monitor care sa arate ceea ce poate face unitatea. Pornind de la acest aspect, Acer XB271HBMIPRZ este pozitionat in gama produselor destinate pentru gaming, dar asta nu inseamna ca nu se poate utiliza si pentru cei care se ocupa de programare sau de alte activitati care necesita detaliu si performanta.

Pana la partea de performanta propriu-zisa a modelului va puteti bucura de detaliile de design care vor aduce cu siguranta un suflu modern si performant biroului si locului in care va fi pozitionat si instalat. Intrucat este vorba si de designul acestui model, dar, in acelasi timp, si de utilizare, pozitia sa pe biroul vostru poate fi una care sa va ofere mai mult spatiu pentru alte periferice. Acest detaliu este legat de faptul ca veti avea un monitor al carui dimensiune este de 640 x 268 x 565 mm, dar veti avea si o greutate de pana la 7.7 kg. Elementele care va ofera o flexibilitate si mai mare in amenajarea biroului sunt cele ce permit o ajustare a inaltimii de pana la 150 mm, o inclinare cuprinsa intra 5 si 35 de grade, dar, in acelasi timp, puteti opta si pentru o pivotare de 30 -30 grade.

Monitor Acer XB271HBMIPRZ

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Uimiti de detalii
Daca nu ati fost suficient de uimiti de partea de utilizare si de posibilitatile multiple de pozitionare, Acer XB271HBMIPRZ aduce si caracteristici functionale uimitoare si, pentru inceput, putem preciza diagonala de 27 inch pe care o are displayul. Aceasta diagonala poate fi insa pusa in umbra de rezolutia pe care o are si care va aduce imaginile foarte aproape de realitate. Aceasta rezolutie de 1920 x 1080 Full HD, impreuna cu un contrast pe masura, va aduce ca, indiferent de sursa imaginilor, acestea sa fie foarte aproape de realitate.

Ajutor in aceasta misiune a imaginilor cu totul speciale mai poate fi considerat si faptul ca veti avea un numar de 16.7 milioane de culori, dar si o luminozitate de 300 cd/mp. Nu doar imaginile sunt cele mai important, ci si viteza de lucru sau conexiunile cu alte dispozitive pe care acest model Acer XB271HBMIPRZ le poate avea. Daca pentru partea de viteza veti avea un timp de raspuns de 1 ms, ceea ce este cert, aproape instantaneu, pentru conexiune veti avea la dispozitie un port HDMI, un port Display, dar si un port USB, precum si cablurile aferente.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Monitor Acer XB271HBMIPRZ: mai mult decat un ecran"

acer xb271hbmiprz_2.jpg
acer xb271hbmiprz_5.jpg
acer xb271hbmiprz_3.jpg
acer xb271hbmiprz_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro