Tehno News RO

Monitor BenQ GW2470H: Este nevoie de noi produse pentru avantaje multiple


Cand vine vorba de momentele de relaxare, dar si de cele in care veti avea de munca, cel mai important este sa aveti la dispozitie cea mai buna tehnica si cele mai bune produse, mai ales cand vine vorba despre domeniul IT. Daca produsul pe care il aveti este un laptop, lucrurile pot fi simple, deoarece acesta este un produs care se schimba cu totul, insa, daca aveti un PC, aveti o flexibilitate mai mare. Aceasta flexibilitate este legata de faptul ca unui PC i se poate schimba mult mai usor atat partea de hard a unitatii centrale, referindu-ne aici la placa video, placa audio, memoria RAM, dar si la partea de inlocuire a unui monitor.

Monitor LED BenQ GW2470H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


benq gw2470h.png

Daca se intampla sa investiti intr-o unitate centrala performanta si intr-un sistem audio performant, ar fi pacat sa nu beneficiati si de o experienta video pe masura sau care sa fie in aceasi gama de performanta ca si celelalte elemente. Pentru asta, ceea ce conteaza mai mult si ceea ce va poate face sa vedeti in conditii de exceptie orice tip de continut, fie el unul personal sau unul profesional, este un monitor eficient. Modelul de monitor BenQ GW2470H vine sa ofere aceste lucruri, dar, in acelasi timp, vine sa aduca si o experienta cu totul speciala si un aer modern.

Monitor LED BenQ GW2470H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Prezenta acestui monitor va face cu siguranta ca biroul sa fie mult mai modern, mai ales datorita faptului ca se bucura de un design minimalist, dar in acelasi timp si unul simplu, mai ales ca in unele cazuri simplitatea este si cel mai modern lucru. De la design sau de la elementele constructive veti primi si latura dimensiunii, o latura care este de 553 x 425 x 189 mm si care va pune la dispozitie si un ecran destul de generos cu o diagonala de 23.8 inch. Tot ce trebuie sa faceti cu acest model BenQ GW2470H este sa il instalati pe propriul birou sau, de ce nu, chiar si pe un perete cu ajutorul unui suport VESA 100 x 100 mm.

Avantajele pot fi insa si mai diverse
De la aspectul beneficiilor exterioare putem continua si cu avantajele interne ale monitorului BenQ GW2470H, avantaje care tin in primul rand de rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, dar si de faptul ca este un monitor cu o tehnologie AMVA+ si LED. Exista caracteristici benefice si in ceea ce tine de posibilitatile de instalare, si nu doar din punctul de vedere al locului de instalat, ci si din punctul de vedere al pozitiei in fata monitorului datorita unui unghi de vizibilitate de 178/178 grade.

La fel de avantajoase vor fi si elementele legate de contrastul dinamic de 2000000:1, contrastul tipic de 3000:1, dar si dimensiunea de 0.274 mm pe care o are un punct. Aceste elemente sunt si cele care ofera imagini de o calitate deosebita, dar mai intervine si luminozitatea de 250 cd/mp sau reproducerea de pana la 16.7 M a culorii. Cu un pret destul de benefic, BenQ GW2470H are un timp de raspuns care poate fi un atu, intrucat este vorba despre 4 ms, ceea ce este mai redus decat la alte modele.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Monitor BenQ GW2470H: Este nevoie de noi produse pentru avantaje multiple"

benq gw2470h_2.png
benq gw2470h_3.png
benq gw2470h_5.jpg
benq gw2470h_6.jpg
benq gw2470h_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro