Tehno News RO

Monitor Gaming LED Samsung LS27F350FH: monitorul de nadejde al gamerilor


Gamerii sunt perfect constienti de faptul ca rezultatele bune sunt datorate nu doar de munca si exercitiu in acest domeniu, ci si de echipamentul ce e utilizat.

Monitorul, tastatura, mouse-ul si unitatea sunt cele mai importante dispozitive ce vor ajuta orice gamer sa exceleze in aceasta arie.

Monitorul Samsung LS27F350FH este, cel mai probabil, cel mai frecvent achizitionat model de monitor de pe piata in acest moment. Acest lucru se datoreaza nu doar designului sau deosebit de atractiv si elegant, ci si functiilor moderne de care le are.

Monitor Gaming LED Samsung LS27F350FH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


samsung ls27f350fh.jpg

Acesta este un model de laptop cu specificatii de top, de altfel nu e de mirare ca o mare parte a gamerilor opteaza cu incredere pentru acesta. Ce-i drept, nu este la cel mai mic pret de pe piata, insa nici nu ar putea fi, avand in vedere cate specificatii de prima clasa prezinta si ce componente calitative are. Totusi, raportul calitate pret este de neegalat, iar de acest lucru si-au dat cu usurinta seama gamerii profesionisti, insa si cei amatori.

Monitor Gaming LED Samsung LS27F350FH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


De ce ai alege sa cumperi monitorul Samsung LS27F350FH
Pe partea de design, acest model de monitor exceleaza cu adevarat. Este un model ce prezinta un panou ultrasubtire de doar 10 mm, asemenea unui pix. Rama, de asemenea, va aduce un plus de eleganta prin minimalismul sau, iar modelele orizontale de la baza acesteia va conferi carcasei din spate un finisaj stilat si foarte actual.

Acesta masoara in lungime 626.2 mm, in latime 247.7 mm, iar in inaltime 462.4 mm. Asadar, nu ocupa exagerat de mult spatiu si totusi este suficient de mare cat sa poata proiecta imagini cat mai clare cu detalii cat mai bine evidentiate.

Gamerii vor fi de-a dreptul incantati cand vor descoperi ca acest model de monitor gaming Samsung LS27F350FH are functia AMD FreeSync. Aceasta asigura fluiditatea deplina a jocurilor, astfel scazand considerabil sacadarea. In plus, odata activat modul joc, luminile si contrastele se vor optimiza instantaneu, astfel asigurand calitatea optima a oricarei scene. Un alt avantaj al acestui model de monitor Samsung LS27F350FH consta in faptul ca beneficiaza de functia Eye Saver. Acesta reduce oboseala ochilor, intocmai datorita emisiei de lumina albastra. Astfel, chiar si dupa o sesiune destul de lunga de gaming, privirea gamerilor nu se va mai simti chiar atat de obosita, ceea ce reprezinta un urias atu nu doar pentru sanatate, ci si pentru oportunitatea lor de a se dezvolta in acest domeniu. Un alt plus al acestui model de monitor se refera la faptul ca, prin aplicarea setarii Auto, tehnologia ecologica de la Samsung va regla luminozitatea ecranului, astfel reducandu-se consumul de energie cu pana la 10%.

Totusi, aceasta poate fi setata manual pana la 25% sau chiar 50%. Imaginile clare si fluide se datoreaza si specificatiilor precum: rezolutia optima de 1920 x 1080, luminozitatea de 250 cd/mp, timpul de raspuns de 4 ms, unghiul maxim de vizibilitate orizontala/verticala de 178/178 grade, precum si unui numar de 16.7 milioane de culori.

Asadar, acest model de monitor Samsung LS27F350FH reprezinta o parte a unui echipament de incredere pe care orice gamer amator sau profesionist se poate baza.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Monitor Gaming LED Samsung LS27F350FH: monitorul de nadejde al gamerilor "

samsung ls27f350fh_3.jpg
samsung ls27f350fh_4.jpg
samsung ls27f350fh_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro