Tehno News RO

Monitor Gaming LG 27UD59P-B: un upgrade vizibil


Pentru cei care au in utilizare un sistem de tip desktop exista multe moduri prin care acestea pot fi aduse in punctul in care sa va ofere un nivel maxim de performanta, iar asta poate fi legat atat de unitatea centrala cat si de partea de monitor sau de periferice.

Se poate sa fie vorba in aceasta categorie si despre ceea ce inseamna utilizarea unui sistem de tip desktop pentru unele activitati de gaming iar cei pasionati de acest tip de activitati cunosc cu siguranta ceea ce inseamna nevoia de elemente performante.

Se poate opta fara probleme pentru alegerea unor elemente care sa fie mai performante decat cele pe care probabil le-ati folosit, iar un monitor LG 27UD59P-B nu poate fi decat sa confirme acest aspect.

Monitor Gaming LED LG 27UD59P-B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


lg 27ud59p-b.jpg

Un monitor poate fi analizat functie de sistemul din care face parte dar poate fi vorba si despre analiza sa singulara, si asta cu atat mai mult cu cat este vorba, sau poate fi vorba, despre detinerea unor caracteristici cu siguranta uimitoare. Pentru modelul LG 27UD59P-B putem sa incepem partea de analiza de la partea de dimensiune pe care o are si care il poate face fiabil pentru cei care vor sa il instaleze la locul de munca dar si pentru cei care il vor alege pentru sistemul de acasa. Valoarea exacta a dimensiunii sau a gabaritului este de 632.5 mm pentru lungimea sa, 249.7 mm pentru latime, 406.9 mm pentru inaltime, iar daca este vorba despre greutate veti avea una de 7.2 kg.

Monitor Gaming LED LG 27UD59P-B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Vizibila si performanta
Un model LG 27UD59P-B poate fi vazut ca unul benefic si prin prisma dimensiunii pe care o are, si astfel prin faptul ca veti avea un monitor al carui ecran are o diagonala de 27 inch dar mai ales un monitor ce poate fi asezat exact cum doriti datorita unei ergonomii reusite. Partea de asezare de asa maniera incat sa puteti sa lucrati fara probleme si sa asezati acest model cum doriti tine de posibilitatea inclinarii de -5 -35 grade, de posibilitatea pivotarii dar si de o inaltime ajustabila de 130mm. Daca vreti sau daca este mai avantajos pentru voi o instalare suspendata, veti putea face si acest lucru intrucat monitorul este compatibil cu un sistem de prindere de tipul VESA 100x100.

Trecand de la asezarea avantajoasa putem sa vedem si utilizarea avantajoasa, si asta pentru ca veti avea posibilitatea de a duce in fata voastra un monitor cu o rezolutie Ultra HD 4K de 3840 x 2160. Cu siguranta cei care vor avea un sistem pentru gaming, un astfel de monitor poate aduce acea experienta unica si uimitoare, si asta pentru partea video, iar pe langa rezolutie exista si unele elemente speciale.

Veti mai avea pentru experianta sporita si luminozitatea de 250 cd/mp, un contrast tipic de 1000:1, dimensiunea unui punct de 0.1554 mm, iar ca si utilizare in legatura cu alte elemente componente veti avea un timp de raspuns de 5ms. Posibilitatile de conectare insa sunt date si de porturile cu care este prevazut LG 27UD59P-B, si veti avea un DisplayPort, doua porturi HDMI dar si un port 3.5mm Mini-jack.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Galerie foto: "Monitor Gaming LG 27UD59P-B: un upgrade vizibil"

lg 27ud59p-b_3.jpg
lg 27ud59p-b_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro