Tehno News RO

Monitor LED Acer Predator UW-QHD: Un cu totul alt nivel


Produsele disponibile pe piata sau care sunt lansate pe piata au scopul principal de a uimi intr-o oarecare masura posibilii utilizatori, iar acest lucru se poate observa inca de la studierea elementelor exterioare. Poate, mai mult decat in alte domenii in ceea ce priveste cel IT, acest lucru este mai vizibil iar daca analizam putin monitorul Acer Predator UW-QHD vom observa o atentie foarte mare care a fost acordata aspectului exterior. In orice caz, astfel, si in acesta exista o legatura destul de puternica intre estetica si functionare, iar de acest lucru puteti sa va convingeti foarte usor.

Monitor LED Acer Predator UW-QHD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


acer predator uw-qhd.jpg

Primul lucru pe care il ofera monitorul Acer Predator UW-QHD, iar asta chiar si din imagini, este designul sau deosebit inspirat parca din filme sau jocuri futuriste. Aceste elemente moderne sunt legate atat de suportul sau tip paianjen, dar foarte subtire, cat si de forma curbata a ecranului care ofera, pe langa un aer modern, si o experienta video cu totul noua si deosebita. Chiar daca este pozitionat in aceasta gama a produselor pentru gaming, prezenta sa nu este neaparat in cadrul unui sistem PC construit pentru acest lucru. Indiferent, insa, de utilizare, este vorba despre un monitor cu o putere consumata de 54 W, dar, mai ales unul care impune un spatiu util de 825 x 245 x 401 mm. Cu siguranta, nu toata lumea isi pozitioneaza monitorul pe un birou si exista si situatii in care acesta poate fi asezat pe un perete, pentru acest lucru avand la dispozitie compatibilitatea dintre monitor si sistemul VESA 100 x 100. Ergonomia este insa inca o caracteristica avantajoasa detinuta prin faptul ca permite o inclinare de 5 – 35 grade, o pivotare de 30 – 30 grade, dar si o ajustare a inaltimii de 130 mm.

Monitor LED Acer Predator UW-QHD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Un nivel performant
Readucand in discutie legatura dintre aspectul estetic si cel functional, cu siguranta Acer Predator UW-QHD ofera mult mai multe elemente si caracteristici avantajoase decat multe alte monitoare. Primul dintre acestea este dat de faptul ca vine cu o forma curbata, dar si cu un display a carui diagonala de 34 inch va uimi pe cei care il vor utiliza. Nu doar dimensiunea destul de generoasa a ecranului este importanta si faptul ca ofera un aspect de adancime si reliefare a imaginilor, ci si rezolutia de 3440 x 1440 pixeli tip UW-QHD. Aceasta mai vine insotita si de unele caracteristici speciale cum ar fi luminozitatea de 300 cd/mp, contrastul tipic de 1000:1 sau cel dinamic de 100000000:1.

Calitatea imaginilor si experienta vizuala completa este sustinuta si de faptul ca este un monitor cu un display de 1.07 miliarde culori, dar si cu o rata de refresh pe verticala de 30 – 100 Hz, ceea ce aduce un plus imaginilor dinamice. Avand un unghi de vizibilitate maxim de 172/178 pe orizontala/verticala, pozitia in fata sa poate diferi, dar, in acest mod vor putea vedea si alte persoane in conditii foarte bune ceea ce ruleaza pe acesta. Pentru conectarea acestui model sau pentru cazul in care doriti sa utilizati si alte device-uri puteti utiliza fie portul HDMI, portul Display sau cele 5 porturi USB 3.0, insa, cel mai important este sa treceti peste pretul de achizitie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Monitor LED Acer Predator UW-QHD: Un cu totul alt nivel"

acer predator uw-qhd_2.jpg
acer predator uw-qhd_3.jpg
acer predator uw-qhd_4.jpg
acer predator uw-qhd_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro