Tehno News RO

Monitor LED AOC M2060SWDA2: Tehnologia, mereu prezenta in viata noastra


Modul in care tehnologia a intrat in viata noastra si in care a dus la aparitia a numeroase produse tehnologice pe care le vom putea utiliza reprezinta un lucru destul de benefic pentru noi - sau, cel putin, pentru unii dintre noi. Referitor la acest aspect este destul de important sa cautam sa fim mereu informati cu privire la noile lansari pe piata, dar si sa cautam sa utilizam aceste produse in avantajul nostru. Acelasi principiu se poate aplica si in cazul in care sunteti detinatorul unui PC si sunteti in cautarea unor produse pentru upgrade-ul acestuia.

Monitor LED AOC M2060SWDA2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


aoc m2060swda2.jpg

Atunci cand vreti sa faceti acest lucru si vreti un monitor nou, unul dintre produsele care pot fi trecute pe lista scurta este si monitorul AOC M2060SWDA2. Alegerea acestui monitor pentru a inlocui un model mai vechi poate aduce numeroase avantaje, iar unul dintre ele este acela privind calitatea imaginilor, dar si nivelul de afectare al ochilor sau a standardelor privind realizarea sa. Pe langa acest aspect, intervine si posibilitatea de a avea un monitor modern si cu o dimensiune mai redusa decat cea a modelelor vechi.

Monitor LED AOC M2060SWDA2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Tot in cadrul beneficiilor pe care AOC M2060SWDA2 le are, putem incadra si dimensiunea acestuia, o dimensiune legata atat de ecran, cat si de a monitorului propriu-zis. Daca in cadrul ecranului veti avea o diagonala de 19.5 inch, ceea ce este destul de avantajos pentru voi de fiecare data cand doriti sa priviti un film sau sa jucati unele jocuri de actiune, aceasta se va regasi si in spatiul necesar instalarii. Pentru pozitionarea acestui model, va trebui sa va sigurati ca dispuneti de spatiu pe birou, insa daca biroul vostru este destul de mic, aveti posibilitatea montarii acestuia pe un perete, cu ajutorul unui suport VESA 100 x 100 mm.

Caracteristicile tehnologiei
Daca pana acum am tratat acest model, AOC M2060SWDA2, exterior, cand vine vorba despre partea interioara, trebuie sa ne referim, in primul rand, la utilizarea si posibilitatile de interconectare ale acestuia. Aceste posibilitati au legatura cu porturile cu care este prevazut; asadar, produsul dispune de un port VGA, un conector Audio, care suplineste prezenta celor doua difuzoare de 2 W, dar si un port digital DVI.

Trecand la ceea ce va fi afisat pe ecranul monitorului AOC M2060SWDA2, ceea ce constitue principalul beneficiu este rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, specifica Full HD, dar si faptul ca aceasta este insotita de un contrast tipic de 3000:1 si un contrast dinamic de 20000000:1. Aceste elemente va permit sa vizionati in conditii exceptionale orice imagine proiectata si va poate oferi si o gama de culori foarte vii, mai ales ca detine capacitatea de reproducere a culorilor de 16.7 M, dar si o luminozitate de pana la 250 cd/mp. O caracteristica esentiala pentru un monitor il reprezinta si timpul de raspuns al acestuia, un timp care este de 5 ms si care vine sa insoteasca rata de reimprospatare a imaginilor de 30 - 83 Hz pentru cea orizontala si de 55 – 76 Hz pentru cea verticala. Chiar si pretul reprezinta un plus, nu doar caracteristicile constructive sau cele de performanta, fiind unul accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Monitor LED AOC M2060SWDA2: Tehnologia, mereu prezenta in viata noastra"

aoc m2060swda2_2.png
aoc m2060swda2_3.jpg
aoc m2060swda2_4.jpg
aoc m2060swda2_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro