Tehno News RO

Monitor LED ASUS VS228NE: Calitate la orice pas


Alegerea utilizarii unui PC este optiunea fiecaruia si poate fi facuta functie de criteriile personale sau de conditiile de munca sau de conditiile de upgrade. Pentru acest lucru insa trebuie sa aveti la dispozitie si unele dispozitive cum este cazul monitorului Asus VS228NE iar prezenta acestuia poate fi foarte avantajoasa pentru foarte multa lume nu doar pentru un anumit tip de utilizatori.

Monitor LED ASUS VS228NE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


asus vs228ne.jpg

Prezenta acestuia va aduce in primul rand un aer modern si o influenta moderna asupra intregii locuinte iar pentru asta nu trebuie decat sa instalati acest model de monitor in biroul vostru sau daca ne referim la corpul de mobilier atunci pe birou. Daca nu veti dori insa sa apelati la o utilizare clasica, monitorul Asus VS228NE va permite sa il pozitionati si pe un perete dar cu ajutorul unui suport special pentru perete cum este cel VESA 100 x 100 mm. Partea de montare si de instalare este insa conditionata de unele caracteristici dintre care prima caracteristica este cea a dimensiunii pe care o are.

Monitor LED ASUS VS228NE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Aceasta dimensiune este de 514 x 386.3 x 200 mm iar pe langa conditionarea pozitionarii aceasta va aduce si un beneficiu legat de dimensiunea pe care o are ecranul acestui model Asus VS228NE. Diagonala acestui ecran este de 21.5 inch dar nu este singurul element avantajos al acestuia ci mai putem mentiona si avantajul de a avea un ecran cu o tehnologia LED, cu un format al ecranului de tip Wide si un aspect al imaginii 16:9. Privit, insa, din partea exterioara acest monitor veti mai putea vedea si porturile cu care este prevazut avand la dispozitie un port VGA dar si un port digital DVI.

Calitatea si in afisare
Latura beneficiilor si a caracteristicilor avantajoase continua cu cea a imaginilor si a fisierelor afisate pe acesta avand in primul rand rezolutia care insoteste celelalte caracteristici mentionate anterior. Aceasta rezolutie de 1920 x 1080 pixeli Full HD vine sa va ajute in obtinerea unei calitati deosebite si a unei claritati foarte bune indiferent de sursa semnalului. Pentru acest lucru insa va trebui sa mai fiti recunoscatori si contrastului dinamic de 50000000:1 dar si luminozitatii de 200 cd/ mp. Culorile vii si aproprierea acestora de cele reale este data si de prezenta unei reproduceri a pana la 16.7 milioane de culori nu doar contrastului dar si caracteristicii speciale de ajustare automata a contrastului sau a luminozitatii.

Trecand insa la partea de utilizare ca si un monitor propriu-zis veti avea in primul rand un timp de raspuns de pana la 5 ms dar si o rata de refresh destul de avantajoasa. Aceasta rata de reimprospatare a imaginilor este de la 30 la 80 Hz pentru o reimprospatare pe orizontala si de 55 – 75 HZ pentru o reimprospatare verticala. Toata utilizarea insa va mai aduce si unele caracteristici speciale cum este prezenta unor moduri speciale de functionare cum este cea pentru lucru pe timpul noptii, cea pentru jocuri sau standard. Totusi nu trebuie sa trecem si peste ceea ce ar putea fi pretul de achizitie a acestui model iar acesta este unul care completeaza lista beneficiilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:
Video pentru: "Monitor LED ASUS VS228NE: Calitate la orice pas"
Galerie foto: "Monitor LED ASUS VS228NE: Calitate la orice pas"

asus vs228ne_2.jpg
asus vs228ne_3.jpg
asus vs228ne_4.jpg
asus vs228ne_5.jpg
asus vs228ne_6.jpg
asus vs228ne_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro