Tehno News RO

Monitor LED BenQ GW2270H: O intreaga lume in fata ochilor tai


Atunci cand sunteti in cautarea unui mod de relaxare, de cele mai multe ori apelati la utilizarea tehnologiei in acest sens si la produsele pe care aceasta le-a adus in viata noastra. Printre aceste produse folosite se pot numara tabletele, smartphone-urile, laptopurile sau pentru, cei mai traditionalisti, chiar si PC-urile. Pentru cei care au un PC este necesara recomandarea unor produse si caracteristici avantajoase, atat in ceea ce priveste structura unitatii centrale, cat si cea a accesoriilor sau a monitorului. In cazul ultimului device sau dispozitiv periferic, veti avea posibilitatea de a opta pentru unele dintre cele performante, iar un astfel de monitor ar putea fi si BenQ GW2270H.

Monitor LED BenQ GW2270H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


benq gw2270h.jpg

Ceea ce va poate oferi acest monitor BenQ GW2270H este o calitate deosebita a imaginilor pe care le veti viziona. Veti putea, de asemenea, sa optati pentru acest monitor si in cazul in care aveti un PC acasa pe care il folositi atat voi, cat si copii vostri, iar utilizarea sa va fi cu siguranta mai benefica decat in cazul unui model mai vechi. Referitor la pozitionarea acestuia in cadrul camerei - birou, veti avea doua solutii: una este cea de a opta pentru montarea acestuia pe un perete cu ajutorul unui suport VESA 100 x 100 mm, iar cealalta este cea traditionalaa, adica pe suportul sau standard.

Monitor LED BenQ GW2270H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Ceea ce poate reprezenta un alt beneficiu al acestui model este dimensiunea de 506 x 400 x 178 mm - dar nu numai dimensiunea sa, ci si dimensiunea ecranului cu care este prevazut. Aceasta dimensiune este de 21.5 inch; mai mult decat atat, sunt de remarcat caracteristicile cu care acesta este prevazut si ne referim, in primul rand, la prezenta tehnologiei LED cu un format al ecranului de tip Wide si cu un aspect al imaginii de 16:9.

Calitatea luminii de pe ecran
Calitatea luminii care va fi observata pe ecranul acestui monitor BenQ GW2270H este una cu totul deosebita, intrucat, pe langa aspectul si dimensiunea ecranului, veti mai avea la dispozitie si un contrast dinamic de 2000000:1, precum si un contrast tipic de 3000:1. Aceste caracteristici ofera, atat o calitate deosebita a acestor imagini, cat si o claritate mai mare a acestora. Referitor la detaliile prezente ale imaginilor, va interveni dimensiunea unui punct de 0.248 mm, luminozitatea de 250 cd/mp dar si capacitatea de reproducere de pana la 16.7 milioane.

La fel de important, daca nu cel mai important, este si faptul ca rezolutia acestui monitor este de 1920 x 1080 pixeli, fiind specifica formatului Full HD. Beneficiile mai continua si cu ceea ce priveste pozitia pe care o poti avea in fata monitorului, o pozitie data de unghiul de vizibilitate in plan orizontal de 178/180 grade si un unghi de vizibilitate in plan vertical de 178/178 grade. Avand in vedere ca discutam despre un model modern de monitor, veti mai avea si posibilitatea de interconectare a acestuia cu alte device-uri, multumita porturilor HDMI sau VGA cu care este prevazut, iar toate acestea la un cost destul de bun de achizitie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:
Video pentru: "Monitor LED BenQ GW2270H: O intreaga lume in fata ochilor tai"
Galerie foto: "Monitor LED BenQ GW2270H: O intreaga lume in fata ochilor tai"

benq gw2270h_2.jpeg
benq gw2270h_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro