Tehno News RO

Monitor LED IPS Dell S2218H: varianta ieftina si buna pentru oricine


Daca trebuie sa-ti cumperi un monitor nou, la fel dupa cum e cazul cu orice aparat electronic, trebuie sa ai destule informatii despre acestea pentru a le putea achizitiona nu doar la un pret corect, ci si sa aiba functiile si caracteristicile de care ai nevoie. Dimensiunile, culorile, display-ul sunt doar cateva dintre lucrurile care difera la aceste produse, de aceea, intereseaza-te care tip de monitor este mai potrivit pentru tine si apoi iti poti cumpara unul cu adevarat bun.

Monitor LED IPS Dell S2218H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


dell s2218h.jpg

Ce model de monitor sa alegi
Spre exemplu, daca iti doresti un monitor care sa nu coste foarte mult, dar, care, totusi, sa fie unul de calitate, poti sa iti cumperi acest monitor LED IPS Dell S2218H. Designul sau este modern si elegant, deci, se va potrivi, fara nicio problema, in locuinta ta, avand un cadru foarte subtire, care nu-ti distrage atentia de la actiunea de pe ecran. Modelul are o lungime de 489.5 de milimetri, cu o latime de 147.9 de milimetri si o inaltime de 385.5 de milimetri. Puterea consumata este de 22 W.

Produsul face parte din gama Home & Office, deci, poate fi folosit atat pentru un PC pe care il ai acasa, cat si pentru PC-ul de la birou.

Monitor LED IPS Dell S2218H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Acest monitor LED IPS Dell S2218H are o diagonala de 21.5 inchi, cu o tehnologie de display de tip IPS si o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 de pixeli. Iluminarea de fundal se realizeaza folosind tehnologia LED. Aspectul de imagine este de 16:9, cu formatul ecranului wide si luminozitatea de 250 cd / m2. Timpul de raspuns este de 6 ms. Unghiul maxim de vizibilitate orizontala, dar si verticala, este de 178 / 178 de grade.

Contrastul tipic este de 1000:1, cu un contrast dinamic de 8000000:1, cu o dimensiune a punctului de 0.248 de milimetri. In total, acest monitor LED IPS Dell S2218H poate sa afiseze 16.7 milioane de culori. Ca urmare a includerii acestor caracteristici, poti sa te bucuri de o claritate superioara a ecranului, de culori mult mai bogate si diversificate, iar, unghiul de vizualizare larg este important pentru ca te lasa sa te poti bucura de aceleasi culori vii, oricare ar fi pozitia pe care ai avea-o in fata monitorului, fara ca acestea sa-si piarda din putere daca te afli in laterala, de exemplu.

Aparatul include difuzoare, iar, in pachetul pe care il vei primi alaturi de acest monitor LED IPS Dell S2218H vei gasi un cablu de alimentare, un manual de utilizare si un cablu de tip HDMI. Conectivitatea este foarte importanta in ziua de astazi, de aceea, dispozitivul include porturi video de tip VGA si HDMI, porturi audio de tip Audio In si Audio Out (cate unul din fiecare), iar pentru data ports se foloseste Kensington Lock.

Ca urmare, in cazul in care voiai un monitor de PC ieftin, dar de calitate, poti sa-ti cumperi acest monitor LED IPS Dell S2218H, disponibil acum la un pret accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Monitor LED IPS Dell S2218H: varianta ieftina si buna pentru oricine"

dell s2218h_2.jpg
dell s2218h_3.jpeg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro