Tehno News RO

Monitor LED IPS LG 27BK750Y-B: un mic upgrade


Produsele care apartin domeniului IT sunt vazute cam peste tot in zilele noastre, iar asta chiar daca poate fi vorba despre o oarecare diversitate oferita de prezenta unor produse precum ar fi laptopurile sau poate a celor de tip desktop.

Pentru ultima categorie insa preferintele sau motivele care pot duce la alegerea acestora pot varia functie de activitatea pe care o desfasurati sau poate fi vorba despre alegerea unor astfel de sisteme datorita altor criterii de performanta. De regula persoanele care lucreaza la birou, si asta indiferent de domeniul de activitate tind sa foloseasca astfel de sisteme, insa daca ne referim doar la partea de monitor de exemplu se poate ca acestea sa fie multiple pe un birou, si sa fie vorba poate chiar despre un model LG 27BK750Y-B.

Monitor LED IPS LG 27BK750Y-B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


lg 27bk750y-b.jpg

Alegerea unui monitor poate fi dupa cum spuneam determinata de partea de alegere a unui sistem PC ce poate fi mentinut la un nivel ridicat de performanta mult mai usor prin realizarea unui upgrade, fie pentru unitatea centrala fie pentru periferice.

Alegerea unui model LG 27BK750Y-B pentru sistemul vostru cred ca poate fi foarte usor pozitionata la partea de periferice, si astfel va poate ajuta enorm sa va bucurati de ceea ce inseamna o calitate mai buna a imaginilor afisate. Ca sa va dati seama cat de eficient insa poate fi acest monitor putem sa ne referim la partea de design si de finisaje foarte reusite sau putem sa discutam despre usurinta cu care poate fi asezat pe birou datorita lungimii de 611.5 mm, latimii de 542.9 mm sau inaltimii de 276.1 mm.

Monitor LED IPS LG 27BK750Y-B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Mic sau mare
Daca ar fi sa comparam insa alegerea acestui model in detrimentul altor monitoare mai invechite, cu siguranta pe langa dimensiune sau greutatea de 7.6 kg mai conteaza si caracteristica de ergonomie data de inaltimea ajustabila de 150 mm.

Tot ca si un criteriu important pentru alegerea acestui model LG 27BK750Y-B mai poate fi dimensiunea ecranului care, daca nu v-ati dat seama de ceea ce inseamna asta, este vorba despre un ecran cu o diagonala de 27inch.

Valoarea diagonalei insa este doar una dintre specificatiile unui monitor si a unui ecran modern, iar asta pentru ca veti putea sa va bucurati si de o rezolutie Full HD, ceea ce va face ca si calitatea imaginilor sa fie mare. Pe langa partea de elemente sau specificatii de utilizare si de functionare prezentate veti mai avea si elemente ce vin sa sustina o experienta video avantajoasa, si poate fi vorba despre luminozitatea de 250 cd/mp.

Pe langa aceasta veti avea si ceea ce inseamna un contur bine definit al imaginilor datorita unui contrast dinamic de 5000000:1, o dimensiune a punctului de 0.314 mm iar culorile vii se vor datora unui numar de 16.7 milioane de culori.

Pentru conexiunile ce se pot realiza cu acest monitor LG 27BK750Y-B veti avea porturile USB 3.0, cel HDMI sau DVI-D. Cum unul dintre principalele elemente pentru un monitor este viteza de lucru a acestuia, puteti sa va bucurati de un timp de raspuns de 5ms.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Galerie foto: "Monitor LED IPS LG 27BK750Y-B: un mic upgrade"

lg 27bk750y-b_4.jpg
lg 27bk750y-b_3.jpg
lg 27bk750y-b_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro