Tehno News RO

Monitor LED IPS LG 32MP58HQ-P: ideal in orice birou


Daca doresti sa simti cu adevarat cum este sa lucrezi pe un monitor care sa iti ofere o deschidere ampla asupra imaginilor, atunci monitorul LG 32MP58HQ-P poate fi solutia ideala pentru tine. Acesta iti ofera imagini impecabile, la rezolutie Full HD, beneficind de tehnologie IPS, pentru o reproducere imbunatatita a culorilor, ajustabila in functie de gradul de iluminare si de contrastul acestora.

De asemenea, timpul petrecut in fata calculatorului nu va mai deveni o corvoada, intrucat acesta are propriul sistem de protectie la radiatii. Iar daca spatiul de pe birou vi se pare cam mic pentru un monitor de 32 de inch, acesta poate fi montat cu usurinta pe perete.

Monitor LED IPS LG 32MP58HQ-P

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


lg 32mp58hq-p.jpg

Linii sobre, pentru un design atent finisat
Monitorul LED IPS LG 32 MP58HQ-P se distinge prin linia eleganta, chiar daca aceasta poate fi considerata una comuna pentru dispozitivele din gama sa. Acesta are margini negre, subtiri, pentru imagini ample si deschise, ce pot fi vizualizate din aproape orice unghi al camerei. La cei 32 de inch diagonala, monitorul cantareste 6.4 kg, la dimensiuni standard de 726.5X492X205 mm. Daca pe partea frontala acesta nu se deosebeste prin nimic in afara de sigla LG inscriptionata discret in partea de jos, pe mijloc, pe partea din spate a monitorului vom gasi un port VGA si unul HDMI, dar si incuietoare de tip Kensington, pentru mai multa siguranta, astfel incat accesul la el sa nu fie permis decat proprietarului sau persoanelor autorizate.

Monitor LED IPS LG 32MP58HQ-P

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Timp de raspuns bun si reglaj al zonelor negre
Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, mentionam rezolutia Full HD, capabila sa ofere imagini la dimensiuni de 1920 x 1080 pixeli. LG vine astfel echipat cu tehnologie IPS (In-Plane Switching), cu un timp de raspuns relativ scurt, de doar 5 ms, capabil sa ofere un unghi de vizualizare excelent, de 178 de grade, pentru toti musafirii din camera.

Cu doar cateva clickuri efectuate cu ajutorul mouse-ului, veti putea beneficia de presetarile facute in mod personalizat, cu ajutorul functiei OnScreen. Dincolo de aceste calitati, monitorul celor de la LG este prietenos cu ochiul uman, acesta beneficiind de un mod special pentru citire de text, cu ajutorul caruia se reduce emisia de lumina albastra, atat de daunatoare vederii. In acest mod, citirea unui fisier text de mari dimensiuni sau chiar a unor carti electronice poate deveni o activitate comparabila cu cea de pe un e-reader, cu diferenta ca acum avem acces la o imagine mult mai mare.

Nu in ultimul rand, monitorul LG 32MP58HQ-P vine echipat cu functia Black Stabilizer, o facilitate din ce in ce mai raspandita la televizoarele si monitoarele de ultima generatie. Astfel, cu ajutorul acesteia, spatiile intunecate din imaginile de pe ecran vor fi detectate automat si puse in evidenta mai bine. Concluzionand, putem spune ca monitorul LG corespunde noilor standarde in materie de claritate si marime a imaginii. Iar daca la aceasta mai adaugam consumul redus, de 34W si pretul accesibil, modelul 32MP58HQ-P poate reprezenta o optiune de luat in calcul pentru cei care gandesc in stil mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Monitor LED IPS LG 32MP58HQ-P: ideal in orice birou"

lg 32mp58hq-p_2.jpg
lg 32mp58hq-p_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro