Tehno News RO

Monitor LED LG 34UC97G-B: modelul potrivit


Cand cineva doreste sa se joace cu siguranta isi doreste sa nu intampine nici un fel de probleme, mai ales daca actiunea este intensa sau daca mai jucati impreuna cu cineva si trebuie sa va bazati unul pe celalalt. Daca nu vreti sa intampinati astfel de probleme si daca vreti sa experimentati un joc la un nivel cu totul special atunci trebuie, ca pe langa partea de hard sau cea de soft, si partea de afisaj sa fie una pe masura dorintelor sau asteptarilor. Un model ce va poate ajuta sa obtineti ceea ce aveti nevoie in materie de experienta video, dar in acelasi timp care sa fie alaturi de voi pentru mai mult timp

Monitor LED LG 34UC97G-B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


lg 34uc97g-b.jpg

Faptul ca discutam despre un model care poate fi utilizat pentru foarte mult timp si care poate fi de incredere pentru o gama variata de utilizari se poate observa destul de usor din partea exterioara si nu numai a acestuia. Veti avea in primul rand un model care, pe langa utilizarea pentru gaming, poate fi utilizat si pentru alte activitati de relaxare sau poate pentru unele activitati legate de munca. Pana la alegerea modului de utilizare trebuie facuta alegerea locului de instalare, caz in care trebuie sa vedeti cat spatiu trebuie sa faceti sau cata ordine este pe biroul vostru. Avand o dimensiune de 830 x 279 x 449 mm LG 34UC97G-B nu va face foarte multe probleme in etapa de pozitionare, si asta si datorita faptului ca beneficiaza de o ergonomie foarte buna cu un unghi de inclinare de 5 – 20 grade si de o inaltime ajustabila de 120 mm.

Monitor LED LG 34UC97G-B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Potrivit mai ales pentru gaming
Cum in cazul jocurilor totul tine de grafica si de viteza, pentru modelul LG 34UC97G-B cele mai importante caracteristici pot fi legate de aceste lucruri, si este vorba despre viteza de raspuns dar si despre rezolutia de care beneficiaza. Pentru partea de imagini primul element semnificativ este forma curbata care ofera o reliefare foarte buna a imaginilor, iar pentru voi asta se va traduce prin faptul ca o sa aveti impresia de a lua parte la toate actiunile din cadrul jocului. O forma curbata nu poate fi decat insotita de o diagonala suficienta, care pentru acest model este de 34 inch, si daca rezolutia nu este buna atunci poate rezolutia de 2560 x 1080 va fi suficienta.

Caracteristicile speciale pe care le prezinta LG 34UC97G-B continua si daca alegem sa intram mai in amanunt si anume daca ne legam de faptul ca rezolutia este insotita de o iluminare de tip LED, de un format al ecranului Ultra wide dar si de o luminozitate de 250cd/mp. Exista si alte caracteristici ce va pot fi de mare ajutor cum este faptul ca va puteti aseza unde doriti in fata acestuia prin intermediul unghiului de vizibilitate de 178/ 178. Ceea ce nu am specificat, si care poate fi important atunci cand este vorba despre instalarea sa si despre cel mai potrivit loc, este compatibilitatea cu sistemul VESA.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Monitor LED LG 34UC97G-B: modelul potrivit"

lg 34uc97g-b_2.jpg
lg 34uc97g-b_3.jpg
lg 34uc97g-b_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro