Tehno News RO

Monitor LED Philips 223V5LSB: Un produs indispensabil


Atunci cand aveti un PC, nu este suficient ca acesta sa aiba o placa video foarte buna, o memorie RAM sau un Hard Disk foarte mare ori un procesor foarte puternic. Pe langa aceste caracteristici sau aceste componente, mai trebuie sa aveti si un monitor care sa le puna in evidenta, deoarece, fara un monitor nu prea puteti vedea ceea ce este in stare sa faca acest PC. Pentru a beneficia si de experienta video oferita de acest PC, trebuie, si puteti, sa apelati la utilizarea unui monitor, precum este modelul de monitor Philips.

Monitor LED Philips 223V5LSB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


philips 223v5lsb.jpg

Recomandarea acestui model se poate face din doua directii, dintre care prima este cea a aspectului si a designului pe care acesta il are si care este unul destul de modern. Caracteristicile moderne au legatura cu finisajele deosebite de care monitorul Philips 223V5LSB beneficiaza, dar si cu dimensiunea si forma pe care o are chiar si suportul acestuia. Acelasi beneficiu modern se va regasi si in cazul incaperii sau spatiului in care acesta va fi pozitionat sau instalat, fie ca veti opta pentru o utilizare clasica sau una diferita.

Monitor LED Philips 223V5LSB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Partea de instalare este legata de dimensiunea pe care monitorul o are si de spatiul pe care voi il aveti la dispozitie, iar acest aspect este dat de dimensiunea de 503 x 376 x 213 mm. Pentru cei care, insa, nu pot sa asigure acest spatiu sau ii avantajeaza mai mult utilizarea sa pe un perete, trebuie luat in calcul si suportul VESA 100 x 100 mm pe care trebuie sa il achizitionati si utilizati. In ambele situatii, insa, ceea ce nu ramane neschimbat este dimensiunea ecranului pe care monitorul il are, si anume, o dimensiune de 21.5 inch. Veti mai putea, insa, identifica la modelul Philips 223V5LSB si posibilitatile de interconectare pe care le ofera, si care sunt legate de prezenta unui conector VGA, dar si a unui port digital DVI.

Indispensabil, dar si avantajos
Beneficiile aduse de acest monitor, si motivele pentru care ar putea fi prezent in cadrul biroului sau locuintei voastre, continua si in ceea ce priveste calitatea imaginilor afisate. Aceasta calitate este influentata de prezenta unui ecran cu tehnologia LED si de tipul Wide, dar mai ales de prezenta rezolutiei de 1920 x 1080 Full HD. Pe langa aceste caracteristici, veti mai avea si un contrast dinamic de 10000000:1 si un contrast tipic de 1000:1, care va vor asigura aproprierea imaginilor de cele reale si un aspect deosebit.

Tot in calitatea imaginilor se va regasi si caracteristica care tine de dimensiunea punctului de 0.248 mm, dar si luminozitatea de 250 cd/mp sau posibilitatea de reproducere a pana la 16.7 milioane de culori. Daca sunt mai multe persoane care vor privi acest model de monitor, vor observa ca acestea pot ocupa o pozitie aleatorie in fata monitorului Philips 223V5LSB, intrucat unghiul de vizibilitate este de 170 / 160 grade. Dupa toate aceste motive, pentru achizitia sa nu mai trebuie decat sa decideti daca pretul este unul avantajos pentru voi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:
Video pentru: "Monitor LED Philips 223V5LSB: Un produs indispensabil"
Galerie foto: "Monitor LED Philips 223V5LSB: Un produs indispensabil"

philips 223v5lsb_2.jpg
philips 223v5lsb_3.jpg
philips 223v5lsb_4.jpg
philips 223v5lsb_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro